asdf

A Haverok harca sztárja a frászt hozta kollégájára

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Haverok harca forgatásán őrült jó csapat gyűlt össze. A felnőtt fejjel is egy vad gyerekjátékot játszó baráti társaság tagjait Ed Helms, Jeremy Renner, Jon Hamm, Isla Fisher és a Saturday Night Live-os Hannibal Buress alakítja.
Állítólag a vígjáték forgatása során őrült vidám és nagyon baráti volt a hangulat. De úgy tűnik, a színészek mégsem mondtak el mindent egymásnak.
HaverokHarca_jelenetfoto
Jon Hamm egy újságírótól tudta meg, hogy Hannibal Buress a fogócskát magasabb és veszélyesebb szintre emelő társaság kalandjainak forgatása közben ment el megnézni Hamm előző nagy filmjét, a Nyomd, Bébi, nyomd-ot. És attól kezdve minden megváltozott.
hamm-lomgform-lead
„Addig együtt röhécseltünk, poénkodtunk, jól éreztük magunkat, és nagyon vidám, cool filmet igyekeztünk csinálni. De megnéztem Jon-t mint Buddyt, a kegyetlen gengsztert, és attól kezdve sokkal óvatosabb voltam vele. Egyrészt mert rájöttem, mekkora színész, másrészt mert féltem, hogy ha rosszat szólok, lepuffant…” Amikor az újságíró elmesélte mindezt Jon Hamm-nak, ő először nagyon meglepődött, azután csak ennyit válaszolt: „ez tök bolond”… úgy látszik, nem hitte el, hogy valaki ijesztőnek láthatja őt.
Haverok harca/Tag - Hazai bemutató: 2018. július 5.
Megosztás facebookon