asdf

A Hang nélkül lehet az év legjobb thrillerje!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Száz százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikai portálon a Hang nélkül című film, amelynek rendezője és férfi főszereplője John Krasinski, a női főszereplő pedig a felesége, Emily Blunt.
A házaspár egy házaspárt alakít a filmben, akik két gyermekükkel egy erdei házban bujkálnak az Amerikát megtámadó szörnyek elől. A titokzatos rémek vakok, de a hallásuk kiváló, és a hangok után tájékozódva vadásznak zsákmányukra. A család ezért semmilyen hangot nem adhat ki, jelekkel kommunikálnak. Az első csavart az jelenti, hogy a családanya hamarosan szülni fog, vagyis komoly zajforrás keletkezése várható...
Emily_Blunt_and_John_Krasinski_sxsw
A filmet egy viszonylag kis szemlén, a texasi SXSW filmfesztiválon mutatták be, de senkit ne tévesszen meg, hogy nem cannes-i világpremierről van szó. Az SXSW olyan kis vagy közepes költségvetésű, de nagyot ütő kultfilmeket indított már világhódító útjukra, mint a Ház az erdő mélyén, az Insidious és a Nyomd, bébi, nyomd. A gyártó-forgalmazó Paramount stúdió stratégiája ismét az, hogy a netes közvélemény élénk kommunikációjára támaszkodva népszerűsíti a filmet. A Rotten Tomatoes véleményvezéreinek maximális támogatása már meg is adta a kezdő lendületet.

Hang nélkül/A Quiet Place – Hazai bemutató: 2018. május 3.
Megosztás facebookon