asdf

5 júniusi FILM, amit érdemes megnézni moziban

Júniusban visszatérnek a rosszfiúk, jönnek az új érzelmek, felzúgnak a motorok, kiderül, miért halkult el a világ és Kevin Costner a vadnyugatra invitál. Íme öt film, amit szerintem látni kell a moziban.

BAD BOYS - MINDENT VAGY TÖBBET 
(Bad Boys – Ride or Die)

Tartalom:
Jerry Bruckheimer producer legendás akcióvígjátékok sorát készítette (A Karib-tenger kalózai, A nemzet aranya, A Sólyom végveszélyben, Armageddon és még sok mást), de a legnagyobb találmánya valószínűleg a Will Smith és Martin Lawrence párosával kitalált Bad Boys, ami az elképesztően látványos, őrült akcióival és még őrültebb poénjaival írta bele magát a filmtörténetbe. Hosszú várakozás után újra megbizonyosodhatunk róla: 
a Rosszfiúk egyre jobbak!

Premier: június 6.

AGYMANÓK 2.
(Inside Out 2)

Tartalom:
A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser! A Főhadiszállás egy napon komoly átalakításokon esik át, hogy helyet kaphasson benne valami egészen váratlan: új érzelmek! Derűben, Bánatban, Haragban, Majréban és Undorban, akik így együtt már jó ideje navigálnak sikerrel, vegyes érzések kezdenek kavarogni, amikor felbukkan Feszkó. Ráadásul úgy tűnik, nem egyedül van.

Premier: június 13.

MOTOROSOK
(The Bikeriders)

Tartalom:
Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására. A klub kezdetben a chicagói kívülállók menedéke, ám Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és fokozatosan mélyebbre csúszik a bűnözés világába, veszélybe sodorva ezzel a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) lassan kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban…

Premier: június 20.

HANG NÉLKÜL - ELSŐ NAP
(Quiet Place: Day One)

Tartalom:
Maradj csendben, maradj életben. A Hang nélkül előzményfilmjében kiderül, miért halkult el a világ és miként szabadultak el a vérszomjas idegen lények New York-ban.

Premier: június 27.

HORIZONT - EGY AMERIKAI EPOSZ
(Horizon: An American Saga - Chapter 1)

Tartalom:
Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.

Premier: június 27.

Megosztás facebookon