asdf

Meg - Az őscápa - Szinkronos előzetes

  • Szerző: Simon
Idén nyáron Jason Statham-nek egy bitang nagy cápával gyűlik meg baja. Az biztos, hogy ebbe a kalandba nem szívesen kóstolnánk bele! Augusztustól mozikban a Meg - Az Őscápa!

Steve Alten 1997-ben szinte játékból írt egy regényt egy megalodonról: egy olyan hatalmas tengeri ragadozóról, amely a kora miocén és késő pliocén táján élt, de valamiért egyetlen példánya mégis életben van: és egy nap feljön a mélyből. A regény váratlan siker lett, és meghatározta az ifjú író pályáját: idén nyáron már a sorozat hatodik részét fogják kiadni. Megérkezett a sorozat első kötetéből készült film, a Meg – Az őscápa első előzetese.

Hivatalos szinopszis:

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét. Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud.

Meg – Az őscápa/The Meg - Hazai bemutató: 2018. augusztus 9.
Meg_AzOscapa_poster

Megosztás facebookon