asdf

Íme a legvadabb Transformers - Az utolsó lovag előzetes

  • Szerző: Simon
Michael Bay Shia LaBeouf nélkül, Mark Wahlberg-gel a főszerepben folytatja a Földön háborúzó Autobotok és Álcák történetét. Az ötödik mozifilm azt is bemutatja, hogyan akarta Hitler és a náci vezetés csodafegyverként felhasználni a sportkocsivá, repülővé és magnókazettává átalakuló robotokat.

Michael Bay a tőle megszokott stílusban elhozza az 5. Transformers filmet és a Paramount egy újabb ízelítőt tett közzé a rajongóknak. A legújabb előzetes látványosabb és eszelősebb, mint az eddigiek. A legérdekesebb az egészben az, hogy végre előtérbe kerül a mindössze 15 éves Isabela Moner, aki a történet szerint elvesztette a szüleit és az utcán él. A kiscsaj nagyon kemény és nem riad meg semmitől. Hű barátja a Sqweeks nevű robot. 

A franchise első része közel 710 millió bevételre tett szert, a legutóbbi negyedik rész már több, mint 1 milliárdot. A főbb szerepekben Anthony Hopkins, Mark Wahlberg, Isabela Moner és Laura Haddock lesz látható, a korábbi részekből visszatér Josh Duhamel, Stanley Tucci, John Turturro, John Goodman és Ken Watanabe is. 

Transformers - Az utolsó lovag/Transformers: The Last Knight - Amerikai bemutató: 2017. június 23.transformers5 - poster2017

Megosztás facebookon