asdf

Bridget Jones babát vár - Szinkronos előzetes

Renee Zellweger a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében tér vissza, de mellette a korábbi részekből visszatér Colin Firth, vagyis Mark Darcy, Hugh Grant azonban kiszállt a sorozatból, így a Grace klinikából ismert Patrick Dempsey dobja be magát Bridget-nél. Bridget Jones babát vár - Szeptember 15-től a mozikban!

Az Oscar-díjas Renée Zellweger és az Oscar-díjas Colin Firth mellett a szereplőkhöz csatlakozik Patrick Dempsey is a világ kedvenc szinglijének újabb kalandjában.

A hivatalos szinopszis:

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal” terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...

Bridget Jones babát vár/Bridget Jones's Baby - Hazai bemutató: 2016. szeptember 15.bridget babat var intl pl hun m (1)

Megosztás facebookon