asdf

Bitang látványos lesz A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

Befutott a legújabb szinkronizált előzetes a Karib-tenger kalózai - Salazar bosszújához. Az 5. kalózos film májusában érkezik a hazai mozikba Johnny Depp főszereplésével!

Az új előzetes mellé új poszter is érkezett. Jack Sparrow kapitány újabb kalandja izgalmasnak ígérkezik és bizony feltűnik majd Elizabeth Swann (Keira Knightley) és William Turner (Orlando Bloom) is. Bár Salazar kapitány feje elég fura az előzetesben (már a múltkoriban is zavaró volt), de a többi látvány kárpótol majd.

A történet szerint: Jack Sparrow (Johnny Depp) kapitány ősi ellenségével kerül harcba, amikor Salazar kapitány (Javier Bardem) és élőhalott kalóz serege kiszabadulnak Az Ördög Háromszögéből, céljuk, hogy végezzenek az összes élő kalózzal. Természetesen a fő célpont Sparrow kapitány, akinek az egyetlen kiút a pácból, hogyha megtalálja Poszeidón szigonyát, amelynek birtokában uralhatja a vizeket. Ismét társául szegődik Barbossa (Geoffrey Rush) és Gibbs (Kevin McNally), de találkozunk még többek között egy Carina Smyth nevű rafinált csillagásszal  Kaya Scodelario-val (Az útvesztő, A titánok harca) és Henry-vel, azaz Brenton Thwaites-szel (Az emlékek őre, Demóna) aki a Királyi Haditengerészetben szolgál. A Disney kalandfilmjét a Joachim Rønning és Espen Sandberg duó dirigálta.

 Karib tenger kalózai - Salazar bosszúja/Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Hazai bemutató: 2017. május 25.pirates-of-the-caribbean-poster

Megosztás facebookon