asdf

Arany málnát a Csajkeverőknek

Egy amerikai romkom, ami nem csak klisékkel van tele, de végtelenül gyenge minden tekintetben. Sajnos még Zac Efron sem nyújt olyan alakítást, amitől dobnánk egy hátast. Bár, ez egyrészt magának a filmnek is köszönhető. Tom Gordican első rendezése a Csajkeverők, ami a ’That Awkward Moment’ címet kapta eredetileg, nem lett a kedvencünk.

Egy poént sikerült jól elsütni a másfél órás játékidő alatt (amikor Zac Efron a kiöltözős Hálaadás-napi bulit beöltözősnek gondolja, és fejpántban, izompólóban, és felcsatolható műfarokkal a lába között jelenik meg) és a csajok is max. annyit tudnak értékelni, hogy van a filmben egy jó fizimiskájú pasi (Zac Efron, aki szépfiúvá nőtte ki magát a High School Musical-es korszakból), akire jó ránézni, de ennyi!

 Csajkeverők

A pasik, akik bátorságot vesznek, hogy megnézzék a Csajkeverőket, hát előre szólunk, hogy otthon is tudnak idétlenkedni a haverokkal,  playstation-özni, na meg sörözni, csajokról dumálni. Mert itt bizony, dögös bukszát nem fogtok látni. Óriási nevetésben nem fogtok kitörni és leesni a székről.

 csajkeverők

Ha még nem láttál volna ilyen tini vígjátékot, akkor biztosan nem ismerős a történet. Adott három barát, akik elmondásuk szerint nagy csajozógépek! A felnőtt korba érve azonban változnak a dolgok, Mikey (Michael B. Jordan) az egyetlen, aki megnősült, de gondok adódnak a feleségével, aki elhagyja őt. Danielnek (Miles Teller), egy nő, Chelsea (Mackenzie Davis) szedi fel a csajokat, mint jó spanjának. Jason (Zac Efron) pedig az a típus, aki akár a legyet is röptében. Aztán érdekes módon a három srác megfogadja, hogy soha többé kapcsolat. Jason ekkor beleszeret Elliebe (Imogen Poots), Daniel és Chelsea rájön, hogy vonzódnak egymáshoz, Mikey pedig megtudja, hogy felesége, Vera (Jessica Lucas) csalja őt, és válni akar, de ő még békülni próbál vele, a felmelegített káposzta szitu. Aztán mindhárman megállás nélkül kamuznak egymásnak, hogyne derüljön ki, hogy bizony mind kapcsolatban vannak.

csajkeverők2

A rendezés iszonyat gyenge, a karakterek unalmasan sablonosak, a történetben semmi érdekes. Zac Efron is volt ennél sokkal jobb!

Az biztos, hogy a célközönség a fiatalabb korosztály, a 15-20 évesek, akiknek még nagy dolog a bulizás és őrültködés a haverokkal. Közhelyekből viszont profi a film:

  • Csajozógép életében először szerelmes lesz (Jason): ✔ 
  • Férfi és nő között nincs barátság alapon egymásba szeret Daniel és Chelsea: ✔ 
  • Kiderül a hazugság (fogadalom): ✔ 
  • Romantikus szerelmi vallomás vadidegenek előtt: ✔

Az biztos, hogy Arany Málna díjat érdemelne a film több kategóriában is. Sajnos ez a vígjáték nem lesz az év sikere!

CSAJKEVERŐK (16)

(That Awkward Moment)

Műfaj: színes, feliratos amerikai vígjáték
Korhatár-besorolás: 16
Magyarországi premier: 2014.02.27.

Szereplők: Zac Efron, Imogen Poots, Miles Teller, Michael B. Jordan, Mackenzie Davis, Josh Pais, Addison Timlin,
Rendező: Tom Gormican
Írta: Tom Gormican
Producer: Scott Aversano, Justin Nappi, Andrew O’Connor
Fényképezte: Brandon Trost
Zeneszerző: David Torn

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon