asdf

Tarantino mégsem rendezi meg új westernjét

Kiszivárgott Tarantino legújabb filmjének a forgatókönyve, ezért a rendező úgy döntött, mégsem készíti el.

Tarantino mindig nagyon óvatos a készülő filmjeivel, ezért sokként érte, amikor megtudta, hogy valaki kiszivárogtatta épp, hogy elkészült forgatókönyvét, a The Hateful Eight-et. Saját elmondása szerint depresszióba esett, végül úgy döntött, hogy el sem készíti a filmet.

"Nem ez lesz a következő filmem. Inkább kiadom a forgatókönyvet és egyelőre ennyi. Összesen hat embernek adtam oda és ha nem bízhatok meg bennük, akkor egyáltalán nincs kedvem ehhez a filmhez. Kiadom, végeztem vele, tovább lépek. Tízszer ennyi van még ott, ahonnan ez jött." - árulta el a kiábrándult amerikai rendező.

Tarantino szomorú

Tarantino-t azért is érintette ilyen rosszul a dolog, mert összesen hat embernek mutatta meg, köztük a Django elszabadul producerének, Reggie Hudlin-nak, valamint három színésznek, akiknek szerepet szánt a filmben. Ők Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern, a rendező azonban abban biztos, hogy nem Roth volt a ludas, ahogy előző filmje producerét sem tekinti lehetséges elkövetőnek. Úgy gondolja, hogy vagy Madsen, vagy Dern ügynöke szivárogtatta ki a sztorit. 

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy már belekezdett egy újabb forgatókönyvbe, amire most már különösen vigyázni fog.

"Az eredeti ötlet az volt, hogy két forgatókönyvet írok. A western forgatását csak jövő télen akartam elkezdeni, viszont van egy másik, ami miatt tele vagyok energiával. Szóval most az következik." - árulta el, hogy mit lép erre.

A The Hateful Eight elkészítésére továbbra is maradt valamennyi esély, Tarantino azt mondta, hogy egyelőre ugyan nem tervez semmi többet a kiadásánál, de a következő öt évben még átgondolja a dolgot. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon