asdf

Megvannak a Fantasztikus Négyes főszereplői

  • Szerző: P. Kristóf
A Marvel soron következő filmjei közül a Fantasztikus Négyes rebootjáról tudhattuk eddig a legkevesebbet. Ez most végre megváltozott, ugyanis kiderült, kik lesznek a főszereplők.

A 2005-ös Fantasztikus Négyes és a folytatása nem váltották be a hozzájuk fűződő reményeket, ezért a Marvel úgy döntött, inkább újrakezdik a projektet. Azt már régóta tudni lehetett, hogy a rendezői székbe Josh Trank kerül, aki Az erő krónikája című első filmjével hívta fel magára a figyelmet, ahogy azt is, hogy a film 2015. június 19-én kerül majd a mozikba. Azonban a filmrajongókat leginkább a szereposztás érdekli, ezt azonban eddig titokban tartották, csupán pletykák keringtek arról, hogy kik esélyesek az egyes karakterek eljátszására. Egészen mostanáig, ugyanis végre nyílvánosságra hozták, kik lesznek a film főszereplői.

Fantasztikus Négyes

Miles Teller, akit a Csajkeverőkben láthatunk nemsokára, lesz Reed Richards, vagyis Mr. Fantastic. Az ő neve már korábban is felmerült, de mellette Jack O'Connor és Kit Harington is esélyes volt a szerepre. Michael B. Jordan, aki már Az erő krónikáján is együtt dolgozott a rendezővel, kapta Johnny Storm, vagyis a Fáklya szerepét. Ez senkinek nem okoz meglepetést, hiszen ő volt az egyetlen jelölt rá, míg testvérét, a Láthatatlan Susan Storm-ot Kate Mara alakítja majd. Neki Saoirse Ronan-nel és Margot Robbie-val kellett megküzdenie azért, hogy szuperhős lehessen. A csapat negyedik tagjáról lehetett a legkevesebbet tudni, ugyanis az ő szerepére még pletykák sem merültek fel, de most az is kiderült, hogy őt Jamie Bell fogja megszemélyesíteni a legújabb Marvel-filmben.

Korábban azt is megtudhattuk, hogy a film főgonosza Victor von Doom lesz, aki ezúttal első alkalommal egy nő lehet, de ez nemsokára kiderül, ugyanis további bejelentésekre lehet számítani a Fantasztikus Négyes szereplőgárdájával kapcsolatban.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon