asdf

Megvan ki lesz Doktor Doom a Fantasztikus Négyesben

  • Szerző: P. Kristóf
Már egy ideje biztos, hogy ezúttal is Doktor Doom lesz a Fantasztikus Négyes főellensége, most végre az is kiderült, kit láthatunk majd a szerepben.

A Fantasztikus Négyes legújabb filmváltozatában a korábbi adaptációtól eltérően egy meglepően fiatal szuperhőscsapatot láthatunk majd. Korábban már bejelentették a négy főszereplő kilétét, Michael B. Jordan (Fáklya), Miles Teller (Mr. Fantastic), Kate Mara (Láthatatlan) és Jamie Bell (Lény) fog megküzdeni az emberek és az univerzum biztonságáért. Most viszont végre azt is megtudhatjuk, hogy ki lesz az ellenségük a filmben.

Dr Doom

Már egy ideje biztos volt, hogy Doktor Doom, a Fantasztikus Négyes igazi ősellensége lesz a film főgonosza, de eleinte még olyan pletykák is felmerültek, hogy ezúttal női karakterré alakítják át. Aztán hallhattuk, hogy öten is esélyesek a szerepre, de végre kiderült, hogy Toby Kebbell lett a befutó. Az angol színészt korábban már láthattuk a Perzsia hercege: Az idő homokja és A jogász című filmekben is, míg idén A majmok bolygója: Forradalom egyik főemlőseként tér vissza a vászonra. 

A filmet Josh Trank rendezi a Simon Kinberg-gel közösen írt forgatókönyvéből és a Marvel Ultimate Fantastic Four című képregénysorozatán alapszik, melyben a szuperhősök jóval fiatalabbak, mint az eredeti történetben, ez indokolja a szokatlan szereplőválasztást is. 

Fantasztikus Négyes - Bemutató: 2015. június 19.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon