asdf

Befejeződött A fantasztikus négyes forgatása!

A hírt egyenesen a szuperhős-csapat tagjai egy közös selfien keresztül jelentették be a rajongóknak. Őszintén szólva nem kenyerem előre elítélni a még bőven a bemutatásukra váró filmeket, de valahogy A fantasztikus négyes-franchise új verziójával továbbra sem tudtam közös nevezőre jutni.

Pedig a színészek mind-mind ígéretes tehetségek! Miles Teller az első igazán fontos szerepét a Project X-ben kapta, ami után sorban érkeztek a fontosabbnál fontosabb ajánlatok: amíg A beavatottban egy megbízható mellékkarakter státuszban tetszelgett, addig a borzasztóan gyenge Csajkeverőkben már főszerepet kapott. A filmben az okostojás-fizimiskájából adódóan a csapat legokosabb tagjának, Reed Richards-nak a megformálását osztották rá.

A képregényben és az első generációs A fantasztikus négyes-ben a szerelmét, Sue Storm karakterét Kate Mara kapta meg, aki a sorozatrajongóknak az American Horror Story-ból és a House of Cards-ból lehet ismerős. Őt tartom a csapat legtehetségesebb tagjának.

fantasztikusnegyes_stab_selfie

Kétségkívül a leghűvösebb fogadtatásban Michael B. Jordan részesült, aki a bőr színe miatt szöges ellentétben áll a képregényben és az első generációs Fantasztikus négyesben megismert Johnny Storm karakterétől. Korábban mai pajzsos hős, Chris Evans alakította pazarul a figurát, akinek a bőrébe most Az erő krónikája és a Friday Night Lights c. focis dráma-sorozat egykori sztárja bújhat bele. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy a film rendezőjével már egyszer dolgozott együtt Az erő krónikáján, így erőteljes hátszéllel érkezhetett a filmben. Próbálok optimistán állni ehhez a változtatáshoz, de most én is együtt érzek a kritikusabb tömeggel. Jamie Bell a csapat őskövületét, a Lény-t alakítja, aki esztétika szempontjából a legcsúfabb szuperkülsőt kapta. Valószínűleg ő is a mostanság nagyon népszerű motion capture technika alkalmazásával töltheti meg élettel a karakterét.

Josh Trank rendezése, A fantasztikus négyes várhatóan 2015. június 19-én érkezik az amerikai mozikba.

Megosztás facebookon