asdf

A Fantasztikus négyes lehetséges főszereplői

  • Szerző: P. Kristóf
Ahogy korábban már elárultuk, a Marvel 2015-re újraéleszti a Fantasztikus négyes csapatát a mozivásznakon. A forgatásnak már el kellett volna kezdődnie, de Simon Kinberg újraírja a forgatókönyvet. Eddig a szereplőkről nem lehetett tudni semmit, de most a Fox elkezdte a meghallgatásokat, így több színész neve is felmerült.

Bár eleinte elég zavarosak voltak a dolgok a Fantasztikus négyes legújabb kalandjával kapcsolatban, végre kezd tisztulni a kép. Az már korábban is biztos volt, hogy a filmet Josh Trank rendezi, de a forgatásnak az előzetes tervek szerint már zajlania kéne. Legutóbb azonban megtudhattuk, hogy egyelőre ismeretlen okokból a forgatókönyvet újra kell írni, ezen Simon Kinberg dolgozik jelenleg. Úgy tűnik, jól halad, ugyanis a filmet készítő Fox Studió most elkezdte a meghallgatásokat a főszerepekre.

f4

A csapat vezetőjének, Mr. Fantasticnak a szerepére a Trónok harcából ismert Kit Harrington, a Skins Cook-jaként híressé váló Jack O'Connor, valamint a Project X Miles Teller-je esélyes. A feleségét, a Láthatatlan nőt Saoirse Ronan, Kate Mara vagy Margot Robbie játszhatja el. A négyes lángoló Fáklyájának megszemélyesítésére egyelőre egy név merült fel, Az erő krónikájában, Josh Trank első mozijában főszerepet kapó Michael B. Jordan. A negyedik tag, a Lény kilétéről még semmit nem lehet tudni, de Terry Crews jelezte, hogy nagyon szeretné eljátszani.

A Fantasztikus négyes a tervek szerint 2015. március 6-án kerülhet mozikba, ezzel A Bosszúállók második része előtt ez lenne a második fázis utolsó fejezete. 

Megosztás facebookon