asdf

Mégis Josh Trank kelti életre az új Fantasztikus Négyest!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A szuperhősök korát éljük. A mozikban legalábbis elképesztő sikereket aratnak a pókhálón lendülő, adamantium csontozatú, denevérköpönyegű hősök. A 20th Century Fox stúdió éppen ezért életre kelti egy korábbi sikerét: a Fantasztikus Négyes-t.

A korábbi pletykákkal elelntétben, miszerint a stúdió kirúgta az egész stábot, úgy tűnik a rendezésre nem mást kértek fel, mint Az erő krónikája című filmmel berobbanó Josh Tranket. Az ifjú rendező gőzerővel dolgozik az új látványos mozi előkészítésén, ráadásul hogy igazán feldobja művét: megszerezte a Spílert is! Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy Guy Ritchie gengszterfilmjében megismert címszereplő, Toby Kebbell bújik a zseniális bűnöző, Dr. Doom páncéljába. A fiatal színész, aki olyan filmekben szerepelt korábban, mint A jogász vagy A titánok haragja nyáron több új filmmel jelentkezik, hiszen ő alakítja A majmok bolygója – Forradalom (Dawn of the Planet of Apes, hazai bemutató: július 17.) egyik kulcsfontosságú karakterét is.

Fantastic Four

Az eddig mellékszerepekben feltűnt színész valószínűleg eddigi legnagyobb szerepe lesz a Fantasztikus Négyes gonosz ellenfele, aki összeméri az erejét egy láthatatlan nővel (Kate Mara), egy nyúlánk zsenivel (Milles Teller), egy kőkemény lénnyel (Jamie Bell) és egy forrófejű lázadóval (Michael B. Jordan).

Hazai bemutató: 2015 nyara

Guy Ritchie

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon