asdf

Miles Teller már készül a Fantasztikus négyes 2. részére!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Whiplash-sel világhírűvé vált, az Oscar-díj közelébe került színész, Miles Teller jó úton halad a még nagyobb sikerek felé.

A Fantasztikus négyes főszereplőjeként legalább két-három extranagy költségvetésű filmre van biztos kilátása a következő években: hiszen a nyáron világhódító útra induló, szuperhőscsapatról szóló sci-fi/akciófilm egészen biztosan egy sorozat része. A legújabb pletykák szerint még az is lehet, hogy Reeds Richards (tudós, feltaláló és szuperképességű lény) az X-Men-filmekben is felbukkan majd. De a fiatal színésznek egyelőre egyszerűbb gondjai vannak. Fizikát tanul.miles-teller-fantastic-four-casting

"Nem tudok úgy eljátszani egy lángész természettudóst, hogy csak gimiből rémlik valami a természettudományokból. Biomechanika meg matematika meg ilyenek kellettek. Ahhoz, hogy eljátszhassam Richardsot, alaposan meg akartam érteni, mi van a fejében. A rendezőnk adott néhány „Kvantumfizika kezdőknek” tankönyvet, de az nekem kevés volt. Végül elértem, hogy forgatás közben végig ott volt egy tudományos szakértő, és ha valamit nem értettem, azt elmagyarázta. Szerintem, a dögös látvány meg az akció nem minden: a figurámnak igaznak kell lennie. És tényleg az lett. Rájöttem, hogy komolyan érdekes ez az egész: szóval, a forgatás után is sokat olvasok a témában… úgy teszek, mintha a második részre készülnék." – nyilatkozott a mindent beleadó színészetből már a Whiplash-ben is bizonyító színész.

Fantasztikus négyes/Fantastic Four - Hazai bemutató: 2015. augusztus 13.

Megosztás facebookon