asdf

Három spin-off filmet kap a Démonok között

  • Szerző: P. Kristóf
A Démonok között óriási sikere után egyből bejelentették, hogy jön a folytatás, most azonban kiderült, hogy további három spin-off filmet is készítenek belőle.

Pénteken jött a hír, hogy a New Line Cinema egy spin-off filmet tervez az idei év legnagyobb horrorsikeréből, a Démonok közöttből. A Bloody Disgusting nevű honlap értesülései szerint viszont nem csupán egy, hanem három ilyen film is tervben van.

A három film kis költségvetésből készülne és az elődjükhöz hasonlóan a Warren házaspár nyomozati aktáit használnák fel a történethez. Az első rész a filmben megismert démoni baba, Annabelle történetét dolgozná fel és a már megismert események előtt játszódna. A hírek szerint John R. Leonetti és John Darko rendezhetik majd a filmet. Mindketten dolgoztak már együtt James Wan-nal, míg előbbi a Démonok között operatőre volt, addig az utóbbi az Insidious első részének felvételeinél segédkezett a kamera mögött. 

annabelle

A film egyelőre a The Annabelle Story munkacímet kapta és a forgatás már decemberben elkezdődhet, bár egyelőre a rendezőkön kívül egyetlen további stábtagról sem tudni. A további két spin-off filmről az alacsony költségvetésükön kívül semmilyen információt nem árultak el.

Közben készül a Démonok között második része is az első film íróinak, Chad és Carey Hayes-nek a forgatókönyvéből. Egyelőre azonban erről a produkcióról sem árultak el többet.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon