asdf

Mert a Démonok köztünk vannak

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Démonok között (The Conjuring, hazai bemutató: szeptember 19.) nézői alaposan megrémülhetnek a moziban, ám a történet különlegessége mégis az, hogy igaz: a ház, a szellemekkel körülvett család és a rajtuk segíteni próbáló, látnoki érzékenységgel megáldott/megátkozott (?) házaspár élt, sőt a történet néhány szereplője még ma is él, és szívesen beszél az élményeiről.

A film főszerepét, a szellemlátót alakító Vera Farmiga nem hitt el semmit a forgatókönyvből. Azt mondja, éppen azért vállalta el a szerepet, mert tudta: játék az egész. A forgatás végére azonban már másképpen gondolta.

"Sok megmagyarázhatatlan esemény történt a forgatáson" – mesélte újságíróknak az Oscar-díjra jelölt színésznő.

Démonok között

"Külön-külön talán elmentek volna, de így együtt azért elég fura. Míg készült a film, vagy két héten át, naponta háromszor megszólalt a tűzjelző sziréna. Háromszor! A filmben is elmondják, hogy ennek a számnak milyen nagy jelentősége van. A bőrömön többször vörös karmolás nyomok jelentek meg. Mindig három, párhuzamos seb volt. Le is fényképeztem, benne van a mobilomban. És a filmben szereplő kislányok is elképesztő álmokról számoltak be."

Vera Farmiga azonban nem ijedős. Már alá is írta a Démonok között második részénének elkészítéséről szóló szerződést.

Démonok között előzetes itt!

Megosztás facebookon