asdf

Ősszel egy újabb ártalmatlannak tűnő baba hozhatja ránk a frászt

Emlékeztek még a Démonok között-ben látott „ártalmatlan” babára, Annabellre? Biztosan, hiszen a nyitó jelenetben látott öt-tíz perces jelenete nagyon gyorsan megteremtette a horrorfilm alaphangulatát. Ezt csak azért hoztam fel, mert a tervezett Démonok között spin-offja végre dátumot kapott, még hozzá nem is túl távolit!

Jegyezze fel mindenki a következő időpontot: 2014. október 3. Ez lesz az a nap, amikor a vérfagyasztó Annabelle egy önálló filmben visszatér a mozikba, hogy az ájulásig ijesztegesse a horror rajongókat. Úgy önmagában azt gondolom, hogy a spin-off filmek csak a pénz kedvéért készülnek. Ezúttal viszont egyetértek a stúdióval. Annabelle az első pillanattól fogva saját filmért kiáltott.

annabelle

A Démonok között „univerzumában” játszódó külön filmben sem a korábbi szereplők, sem pedig a rendező nem tér vissza. Utóbbi helyét John R. Leonetti vette át, aki rendezőként a Pillangóhatás 2-vel csúfosan felsült. Viszont operatőrként nagyon szép sikereket ért el. Ő volt a felelőse többek között az Insidious első részének illetve a már emlegetett Démonok között-nek a nyomasztó látványvilágáért. Ily módon a stúdió döntése azért tűnik logikusnak, mert ezzel a választással megteremthetik a hidat a két a film között, ami ha másban nem is, legalább a kép világában illeszkedni fog egymáshoz.

A „forrásfilm” sztárjai, Patrick Wilson és Vera Farmiga nem tér vissza a különálló filmre. Ők nyilván a folytatásra, a The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist-re tartogatják magukat, amit 2015-ben mutathatnak be.

A helyüket a főbb szerepekben Alfre Woodard (12 év rabszolgaság), Annabelle Wallis (Pan Am) és Eric Ladin (Mad Man) vette át.

Annabelle a tervek szerint 2014. október 3-án hozhatja a sikítófrászt az amerikai nézőkre.

Megosztás facebookon