asdf

Génmanipulált dinók támadnak a Jurassic Worldben

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Az őserdei felvételek után már New Orleansban forgat a Jurassic World stábja, mégpedig egy olyan kísérteties élményparkban, amely a Katrina hurrikán pusztítása óta üresen áll.

Legutóbb képek is napvilágot láttak a forgatásról. A film rendezője, Colin Trevorrow színvallásra kényszerült, mert számos információ került föl az internetre a filmmel kapcsolatban, amelyek egy része igaz, némelyik azonban puszta találgatás. A rendező leült a Slashfilm újságírójával, és tisztázta a dolgokat.

jurassic-park-animatronics-jurassic-world-colin-trevorrow

Először csalódottságának adott hangot amiatt, hogy egy évvel a bemutató előtt a leendő nézők már viszonylag sokat megtudhatnak a produkcióról a szivárogtatás miatt. Aztán elmondta, hogy a Jurassic World története egy szigeten játszódik, ahol a korábbi katasztrófákból nem tanulva új dinóparkot hoztak létre, amely egyszerre vadrezervátum, szafaripark és állatkert. Naponta húszezer turista látogat ide, és a gyerekek T-Rexszel a hátuk mögött csinálnak szelfiket.

 Director-Chair

A rendező azt is elárulta, hogy nem csupán a már eddig is látott dinók szerepelnek a filmben, különös tekintettel a vérszomjas raptorokra, hanem lesz egy még sosem látott példány is, amelyet a tudósok genetikai módosítással hoztak létre.

Trevorrow szellemesen reagált a fanatikus dinórajongók megszokott sirámára, akik attól tartanak, hogy a Jurassic World majd tönkreteszi azokat a nagyszerű gyerekkori emlékeket, amelyek a Spielberg-féle Jurassic Parkhoz kötődnek.

jurassic-world

"Aki a tönkretett gyerekkori emlékeire panaszkodik, hajlamos elfelejteni, hogy jelenleg folyamatban van mások gyerekkora. Nekem olyasmit kell összeraknom, ami hasonló élményeket ad, mint amiket az előző generáció tapasztalt. Az új mozi talán nem úgy működik majd, ahogyan sokan várják, de hiszem, hogy olyannak kell lennie, amilyennek én elképzelem."

(Jurassic World - hazai bemutató: 2015. június)

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon