asdf

Hírek

Visszatér a mozikba Shrek és Csizmás kandúr

Visszatér a mozikba Shrek és Csizmás kandúr

2018. november 07.
Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás kandúr, az egészestés animációs filmek életre keltésével a 2015-ben bemutatott Minyonok producerét, Chris Meledandri-t bízta meg a Universal stúdió.
Ezeket a filmeket érdemes megnézni novemberben a moziban (2018)

Ezeket a filmeket érdemes megnézni novemberben a moziban

2018. november 01.
A novemberi kellemes őszies idő mellé természetesen jobbnál jobb filmek is érkeznek a mozikba. Válogatásunkban 15 filmről olvashattok és az előzeteseket is meg tudjátok nézni! Szórakozásban nem lesz hiány!
Ismerd meg a BÚÉK néhány karakterét! (interjú)

Ismerd meg a BÚÉK néhány karakterét!

2018. október 31.
Goda Krisztina új filmje, a BÚÉK december 6-tól a mozikban, amelynek alapsztoriját az olasz Teljesen idegenek adja, ám az alkotók a magyar körülményekhez igazították, és alaposan feljavították. A főszerepben Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Elek Ferenc!
Perelnek Dwayne Johnson és Jason Statham közös filmje miatt

Perelnek Dwayne Johnson és Jason Statham közös filmje miatt

2018. október 31.
Neal Moritz producer beperelte a Universal stúdiót. Szerinte szóbeli megállapodás született arról, hogy ő lesz a Hobbs és Shaw című akciófilm vezető producere, ami nem valósult meg, miközben a produkció forgatása már megkezdődött.
Premier előtti filmekkel és akadálymentes vetítéssel indul a Cinema City Filmünnep

Premier előtti filmekkel indul a Cinema City Filmünnep

2018. október 21.
Október 25. – 28. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 3 filmet premier előtt mutat be, 6 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen több, mint 50 film közül választhatnak a mozizók.
Jurassic World 3.: Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

2018. október 16.
A mögöttünk lévő nyár egyik nagy durranása volt a Jurassic World - Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre.
Az Öngyilkos Osztag új hőse

Az Öngyilkos Osztag új hőse

2018. október 12.
A DC-univerzumnak új hőse van! Úgy tűnik, csatlakozik a csapathoz A Galaxis őrzői első két részének rendezője, James Gunn, miután ellentmondásos körülmények és nagy viták közepette elhagyta az őt híressé tevő sorozatot.
Rémálom volt az új Kedvencek temetője forgatása

Rémálom volt az új Kedvencek temetője forgatása

2018. október 12.
Míg Stephen King híres regénye, a Kedvencek temetője rengeteg hatásvadász és nyakatekert fordulatot tatalmaz, a új Kedvencek temetője-mozi sokkal realisztikusabb, ezért lélektanilag jóval megrázóbb. Ezt maga a film forgatókönyvírója, Jeff Buhler mondta a Dead Central magazinnak, aki a regény nagy rajongója.
Goda Kriszta új filmje, a BÚÉK: remake vagy koppintás? (videó)

Goda Kriszta új filmje, a BÚÉK: remake vagy koppintás?

2018. október 10.
December 6-án kerül mozikba Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi rendezőjének új filmje, a BÚÉK, amelynek alapsztoriját az olasz Teljesen idegenek adja, ám az alkotók a magyar körülményekhez igazították, és alaposan feljavították.
Mégsem a mostani Halloween lesz az utolsó?

Mégsem a mostani Halloween lesz az utolsó?

2018. október 09.
Rendkívül jó az előzetes visszhangja a Halloween című thrillernek, amely eredetileg azzal a szándékkal készült, hogy lezárja a kultikus sorozatot, amelynek első darabja John Carpenter munkája, az 1978-as Halloween – A rémület éjszakája volt.
Kovács Patrícia szerint is ebbel szebb az élet! (interjú)

Kovács Patrícia szerint is ebbel szebb az élet! (interjú)

2018. október 07.
Október 18-án kerül mozikba a Patrick - Ebbel szebb az élet című romantikus vígjáték. Ott jártunk a film egyik szinkronfelvételén, amiben Kovács Patrícia és Kamarás Iván kölcsönzi a hangját a főszereplőknek. A stúdióban a Mopsz Fajtamentés Alapítvány kutyusa, Sanyi is meglátogatta a színészeket.
Ezeket a filmeket érdemes megnézni októberben a moziban (2018)

Ezeket a filmeket érdemes megnézni októberben a moziban

2018. október 02.
Végérvényesen beköszöntött az ősz, de a szürke és nyomott hangulatot hamar elűzik a jó filmek, amelyekből nem lesz hiány októberben sem!