Az igazi csoda
asdf

Hírek

Ezek a filmek várnak ránk novemberben a moziban (2017)

Ezek a filmek várnak ránk novemberben a moziban (2017)

2017. november 01.
A novemberi hideg mellé természetesen jobbnál jobb filmek is érkeznek a mozikba. Válogatásunkban 15 filmről olvashattok és az előzeteseket is meg tudjátok nézni! Szórakozásban nem lesz hiány!
A Viszkis - Karakterplakátok

A Viszkis - Karakterplakátok

2017. október 30.
Ismerd meg Antal Nimród új filmjének, A Viszkis-nek a főszereplőit. A kilencvenes évek hírhedt bankrablójáról szóló akciófilm novemberben kerül mozikba. Addig nézzük meg közelebbről, hogy Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán és Klem Viktor milyen karakterek bőrébe bújtak.
A szürke ötven árnyalatához kapcsolható Daniel Day-Lewis utolsó filmje

Ehhez kapcsolható Daniel Day-Lewis utolsó filmje

2017. október 29.
Nagy várakozások előzik meg a Fantomszál című filmet, amely állítólag Daniel Day-Lewis utolsó megjelenése lesz a mozivásznon.
Sir Winston Churchill utódai népszerűsítik a róla szóló filmet

Churchill utódai népszerűsítik a róla szóló filmet

2017. október 29.
Az Oscar-várományos filmek között emlegetik A legsötétebb óra című produkciót, különös tekintettel Gary Oldman fenomenális alakítására, aki Churchillt alakítja.
Ilyen volt a Terápia 3. évadának díszbemutatója

Ilyen volt a Terápia 3. évadának díszbemutatója

2017. október 28.
Csütörtök este a RaM Colosseum vendégei különleges élménynek lehettek részesei. Utoljára vonult fel a vörös szőnyegen az ország legismertebb tévés pszichológusa, Dargay András, azaz Mácsai Pál páciensei kíséretében. Az exkluzív eseményen nemcsak a befejező évad, de a korábbi szezonok főszereplői is tiszteletüket tették.
Végre Magyarországon az első, teljes egészében akadálymentes filmélmény

Íme a első, teljes egészében akadálymentes filmélménye

2017. október 27.
A HARMAN és az AKKU (Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület) a mai napon mutatott be egy Magyarországon egyedülálló programot, amely teljes értékű moziélményhez biztosít hozzáférést vakok és gyengénlátók, illetve hallás- és mozgássérültek számára. A közösség tagjai mától öt filmet élvezhetnek az audionarrációnak köszönhetően. A projekt célja, hogy a vak, a gyengénlátó, illetve a hallás- és mozgássérült közösségek tagjai teljes értékű moziélményben részesülhessenek.
Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri

Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri

2017. október 26.
Ahogy sok színész, úgy Mark Wahlberg-nek is van olyan szerepe, amire ma már nem szívesen gondol vissza, pedig jelentősen megváltoztatta a karrierjét.
Másnaposok apára vadásznak

Másnaposok apára vadásznak

2017. október 24.
Mindannyian Todd Phillips halvány tükörképei vagyunk – ezzel a szerény és költői mondattal válaszolt Ed Helms, a Másnaposok-filmek egyik legviccesebb főszereplője, amikor nemrég egy újságíró azt kérdezte tőle, hogy új vígjátéka az Apavadászat mennyire hasonlít a Másnaposok-hoz.
Ben Affleck Az igazság ligájáról nyilatkozott

Ben Affleck Az igazság ligájáról nyilatkozott

2017. október 23.
A DC Univerzum még csak születőben van – néhány nagy filmen, és egy minden kétséget kizáróan elsöprő szupersikeren (a Wonder Woman-en) túl még csak most jön a java.
Milliókat kaszál  a Boldog halálnapot!

Milliókat kaszál a Boldog halálnapot!

2017. október 23.
Nemcsak a kritikusok rajonganak a című horrorvígjátékért, a közönség is imádja. Már a költségek ötszörösét hozta vissza a film, ami mindössze ötmillió dollárból készült, de egy hét alatt 26,5 milliós bevételt hozott.
Kiderült Natalie Portman gyönyörű bőrének titka

Kiderült Natalie Portman gyönyörű bőrének titka

2017. október 23.
Külön cikket szentelt a brit Daily Mail annak a kétségtelen ténynek, hogy Natalie Portman-nek hibátlan a bőre. A színésznő egyébként már régóta a Dior kozmetikai cég arca, tehát munkaköri kötelessége, hogy mindig szép legyen.
Kéreti magát A szürke ötven árnyalata sztárja

Kéreti magát A szürke ötven árnyalata sztárja

2017. október 22.
Dakota Johnson pasi fronton elég keveset hallat magáról. Bár több hírességgel, például Leonardo DiCaprio-val és Jake Gyllenhaal-al is összehozták a pletykák, de a színésznő szinte sosem beszél magánéletéről. A hírek szerint a nála 18 évvel idősebb Jon Hamm-mel randizgat!

Jumanji
Doctor Knock