asdf

Hírek

Íme a 2019-es BAFTA nyertesei

Íme a 2019-es BAFTA nyertesei

2019. február 11.
A Brit Film- és Televíziós Akadémia kiosztotta a 2019-es BAFTA díjakat. Yorgos Lanthimos filmje, A kedvenc 12 jelölésből 7-et váltott díjra. Alfonso Cuarón filmje, a Roma 7 jelölésből 4 díjat kapott, köztük a legjobb filmnek járó elismerést.
Még mindig téma, hogy meleg-e Elton John megformálója

Még mindig téma, hogy meleg-e Elton John megformálója

2019. február 10.
Nagy várakozás előzi meg a Rocketman című filmet, amely Elton John felemelkedését mutatja be, Taron Egerton-nal a főszerepben. Jó ideje találgatják, a wales-i színész a saját neméhez vonzódik-e.
Ezeket a filmeket érdemes megnézni februárban a moziban (2019)

Ezeket a filmeket érdemes megnézni februárban a moziban

2019. február 04.
Nézzük, hogy mit tartogat számunkra a februári mozi kínálat: Hablaty és Fogatlan neki vág az utolsó kalandnak, az Avatar alkotóinak új hősnője, Alita a romlott világ ellen veszi fel a harcot, a 18. századi Angliában Emma Stone, Olivia Colman és Rachel Weisz hatalmasat alakít, de ismét boldog halálnapra ébredhetünk...újra és újra! Emellett útmutatót is kapunk egy bizonyos zöld könyvből, és a remény útját járjuk Kafarnaumban.
Így sem láttuk még soha Szabó Simon-t

Így sem láttuk még soha Szabó Simon-t

2019. február 02.
Elképesztő külső és belső átalakuláson ment keresztül Szabó Simon a Kölcsönlakás című filmben játszott szerepe miatt.
Kiállították a Különben dühbe jövünk-ből is ismert Buggy-t!

Kiállították a Különben dühbe jövünk-ből is ismert Buggy-t!

2019. február 02.
A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában. Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.
Kegyeleti okból előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét Amerikában

Előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét

2019. január 27.
Tavaly agy siker volt a Boldog halálnapot című kaszabolós thriller, hamarosan jön is a folytatása. Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a Boldog halálnapot! 2-ben, a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...
A Teljesen idegenek rendezője megnézte a BÚÉK-ot és imádta!

A Teljesen idegenek rendezője megnézte a BÚÉK-ot és imádta!

2019. január 26.
A szilveszterkor játszódó vígjátékra, amelyet még most is játszanak a mozik, már közel 240 000 magyar néző vett jegyet, ami nemcsak egy hazai gyártású mozifilm esetében elképesztő siker, hanem hollywoodi filmek itthoni eredményeihez képest is különleges.
Íme az első hivatalos fotók a Volt egyszer egy Hollywood-ból!

Fotók a Volt egyszer egy Hollywood-ból!

2019. január 26.
A Vanity Fair hivatalos képeket tett közzé Quentin Tarantino új, 1969-ben játszódó filmjéből. Az Once Upon a Time in Hollywood, azaz a Volt egyszer egy Hollywood az év egyik legjobban várt filmje.
OSCAR - DÍJ JELÖLTEK 2019

OSCAR - DÍJ JELÖLTEK 2019

2019. január 22.
Ma délután kihirdették a 91. Oscar jelöltjeit! Az Amerikai Filmakadémia idén nem jelölt magyar filmet az aranyszoborra. A díjátadó ceremóniát 2019. február 24-én rendezik a Dolby Színházban Los Angelesben, helyi idő szerint 17:00 órától (hazai idő szerint február 25-én 02:00 órától).
Édesanyja védelmezte a Két királynő sztárját

Édesanyja védelmezte a Két királynő sztárját

2019. január 21.
A Stuart Mária és I. Erzsébet küzdelméről szóló Két királynő január végén kerül mozikba, amelyben Margot Robbie mellett Saoirse Ronan is királynőként tündököl.
Idris Elba ésTaylor Swift együtt lép színpadra

Idris Elba ésTaylor Swift együtt lép színpadra

2019. január 21.
Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljének filmváltozatában olyan sztárok lesznek láthatóak, mint Idris Elba, Taylor Swift, Ian McKellen, Judi Dench, James Corden, Jennifer Hudson és Rebel Wilson. A legújabb hírek szerint összejött a Macskák két főszereplője – de nem úgy!
Terence Hill adja majd át a Különben dühbe jövünk híres Buggy-jának slusszkulcsát!

Terence Hill adja majd át a Buggy slusszkulcsát!

2019. január 20.
Árverés alá kerül a Különben dühbe jövünk című film legendás autójának felújított változata. A Dune Buggy jótékonysági aukcióján a világhírű olasz színész is részt vesz. Sőt!