asdf

Hírek

A Mamma Mia! sztárja bosszút állt, amiért rút kiskacsa volt

A Mamma Mia! sztárja bosszút állt, amiért rút kiskacsa volt

2018. július 19.
Vézna, sápadt kislány volt gyerekként Amanda Seyfried, ehhez előzékeny osztálytársai még hozzátették, hogy ronda is.
Szikla mégsem akar elnök lenni, egyelőre!

Szikla mégsem akar elnök lenni, egyelőre!

2018. július 16.
Nagyjából egy éve járta be a sajtót az a hír, hogy Dwayne Johnson indulna az elnökválasztáson. Ez nem eszement ötlet, hiszen minden amerikai ismeri, mindenki szereti, és a kaliforniai kormányzónak megválasztott Arnold Schwarzenegger is csak azért nem indult az elnökválasztáson, mert az alkotmány tiltja, hogy külföldi születésűek így tegyenek.
Az HBO GO-n a Robin Williams-ről szóló megható dokumentumfilm

Az HBO GO-n a Robin Williams-ről szóló dokumentumfilm

2018. július 15.
Július 17-én, kedden mutatja be az HBO a Robin Williams - Egy komikus portréja című filmet, amely a világ egyik legkedveltebb és leginnovatívabb komikusának humoros, személyes hangvételű és szívszorító portréja. A javarészt Williams saját nyilatkozataira épülő film tisztelgés mindaz előtt, amit hozzáadott a humor és a tágabb értelemben vett kultúra világához a 70-es évek végi Los Angeles vad időszakától kezdve egészen 2014-es haláláig. A filmet a “Roman Polanski: Üldözött és imádott” című alkotásért Emmy-díjjal elismert Marina Zenovich rendezte.
Démonian jófej apáca!

Démonian jófej apáca!

2018. július 09.
Átverés egy horrorfilm? James Wan, az utóbbi idők legjobb mozis rémisztgetője, a Démonok között-univerzum megteremtője talán annak is köszönheti a sikereit, hogy nem csak játékból foglalkozik a nem evilági lények világával. Kicsit mintha hinne is benne.
Űrdongó mentheti meg a Transformers-sorozatot

Űrdongó mentheti meg a Transformers-sorozatot

2018. július 09.
Merész fordulatot vesz az alakváltó robotokról szóló filmek sorozata. Az új Transformers-spinoff, az ŰrDongó ugyanis, amely az egyik robot eredettörténetét meséli el, szakít az eddigi hagyománnyal.
Ryan Gosling véletlenül lett sztár!

Ryan Gosling véletlenül lett sztár!

2018. július 09.
Karrierje kezdetén a futottak még színészek kategóriájába tartozott Ryan Gosling, így kaphatta meg a Szerelmünk lapjai című romantikus film főszerepét, ami elindította szédületes karrierjét.
Shailene Woodley és Sam Claflin orgazmus közeli élménye a Sodródás forgatásán

Shailene Woodley és Sam Claflin orgazmus közeli élménye

2018. július 04.
Tris A beavatottból és Finnick Az éhezők viadalából, azaz Shailene Woodley és Sam Claflin egy mindent elsöprő szerelmi történetben mutatják meg az emberi lélek határtalan erejét, lélegzetelállítóan szép környezetben.
Ennio Morricone visszatér Budapestre!

Ennio Morricone visszatér Budapestre!

2018. július 03.
2019. január 23-án újabb nagyszabású koncertet ad Budapesten az idén 90. születésnapját ünneplő Ennio Morricone. A világ talán legnagyobb hatású filmzene szerzője tavaly még úgy gondolta, a jövőben a turnék helyett zeneszerzői munkásságára kíván fókuszálni.
Dobó Kata első filmje Valentinkor érkezik a mozikba

Dobó Kata első filmje Valentinkor érkezik a mozikba

2018. július 03.
Stílusosan egy randi jelenet felvételével zárult az új magyar romantikus vígjáték, a Kölcsönlakás forgatása június végén.
Ezeket a filmeket érdemes megnézni júliusban a moziban (2018)

Ezeket a filmeket érdemes megnézni júliusban a moziban

2018. július 01.
Júliusban, ha nem a nyaralás lesz a programod, akkor van egy jó hírünk: ez a hónap is bővelkedik igazán szórakoztató filmekben. Nem lesz hiány szerelemből, látványból és jó poénokból. Íme néhány film, ami szuper mozi élményt nyújt minden kikapcsolódni vágyónak.
Josh Brolin lesérült a Sicario 2. forgatásán

Josh Brolin lesérült a Sicario 2. forgatásán

2018. június 27.
Josh Brolin május végén bejelentette, hogy harmadik feleségével, egykori asszisztensével, Kathry Boyd-dal első gyermeküket várják, méghozzá egy kislányt.
Balsai Móni svéd nyomozót alakít Ujj Mészáros Károly thrillerében

Balsai Móni svéd nyomozót alakít

2018. június 18.
November 1-jén kerül a mozikba Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér rendezőjének régen várt következő filmje, a titokzatos című X – A rendszerből törölve.