asdf

Hírek

Videójátékot fejlesztenek a Ragadozó városoknak, ha lesz második rész

Videójátékot fejlesztenek a Ragadozó városoknak

2018. november 13.
A várakozások szerint Peter Jackson Ragadozó városok című produkciója ugyanolyan mérföldkő lesz a mozi történetében, mint több mint másfél évtizede a mester nagyszabású rendezése, A Gyűrűk Ura volt.
Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei

Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei

2018. november 13.
Mindenkinek el kell indulni valahogy az életben. Van például, aki előbb utcagyerek lesz, akinek meggyűlik a baja a rendőrséggel, aztán rapper és alsónadrág-modell válik belőle, míg évek múltán szorgos munkával be nem verekszi magát a legnagyobb hollywoodi sztárok közé.
Meghalt Stan Lee!

Meghalt Stan Lee!

2018. november 12.
95 éves korában elhunyt a képregények atyja, Stan Lee. Halálhírét lánya tudatta a TMZ-vel!
Ennio Morricone beperli a német Playboy-t!

Ennio Morricone beperli a német Playboy-t!

2018. november 11.
Az olasz zeneszerző tegnap töltötte be a 90-et, de az ünnepi hangulatot mára már beárnyékolta a világsajtót bejárt cikkek, miszerint a Maestro Quentin Tarantino-t és munkásságát ócsárolta egy interjúban.
Visszatér a mozikba Shrek és Csizmás kandúr

Visszatér a mozikba Shrek és Csizmás kandúr

2018. november 07.
Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás kandúr, az egészestés animációs filmek életre keltésével a 2015-ben bemutatott Minyonok producerét, Chris Meledandri-t bízta meg a Universal stúdió.
Ezeket a filmeket érdemes megnézni novemberben a moziban (2018)

Ezeket a filmeket érdemes megnézni novemberben a moziban

2018. november 01.
A novemberi kellemes őszies idő mellé természetesen jobbnál jobb filmek is érkeznek a mozikba. Válogatásunkban 15 filmről olvashattok és az előzeteseket is meg tudjátok nézni! Szórakozásban nem lesz hiány!
Ismerd meg a BÚÉK néhány karakterét! (interjú)

Ismerd meg a BÚÉK néhány karakterét!

2018. október 31.
Goda Krisztina új filmje, a BÚÉK december 6-tól a mozikban, amelynek alapsztoriját az olasz Teljesen idegenek adja, ám az alkotók a magyar körülményekhez igazították, és alaposan feljavították. A főszerepben Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Elek Ferenc!
Perelnek Dwayne Johnson és Jason Statham közös filmje miatt

Perelnek Dwayne Johnson és Jason Statham közös filmje miatt

2018. október 31.
Neal Moritz producer beperelte a Universal stúdiót. Szerinte szóbeli megállapodás született arról, hogy ő lesz a Hobbs és Shaw című akciófilm vezető producere, ami nem valósult meg, miközben a produkció forgatása már megkezdődött.
Premier előtti filmekkel és akadálymentes vetítéssel indul a Cinema City Filmünnep

Premier előtti filmekkel indul a Cinema City Filmünnep

2018. október 21.
Október 25. – 28. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 3 filmet premier előtt mutat be, 6 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen több, mint 50 film közül választhatnak a mozizók.
Jurassic World 3.: Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

2018. október 16.
A mögöttünk lévő nyár egyik nagy durranása volt a Jurassic World - Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre.
Az Öngyilkos Osztag új hőse

Az Öngyilkos Osztag új hőse

2018. október 12.
A DC-univerzumnak új hőse van! Úgy tűnik, csatlakozik a csapathoz A Galaxis őrzői első két részének rendezője, James Gunn, miután ellentmondásos körülmények és nagy viták közepette elhagyta az őt híressé tevő sorozatot.
Rémálom volt az új Kedvencek temetője forgatása

Rémálom volt az új Kedvencek temetője forgatása

2018. október 12.
Míg Stephen King híres regénye, a Kedvencek temetője rengeteg hatásvadász és nyakatekert fordulatot tatalmaz, a új Kedvencek temetője-mozi sokkal realisztikusabb, ezért lélektanilag jóval megrázóbb. Ezt maga a film forgatókönyvírója, Jeff Buhler mondta a Dead Central magazinnak, aki a regény nagy rajongója.