asdf

Hírek

Többet dolgoztak Sonic, a sündisznón, mint gondoltuk!

Többet dolgoztak Sonic, a sündisznón, mint gondoltuk!

2019. december 01.
El kellett halasztani a Sonic, a sündisznó című animációs film novemberi bemutatóját, mivel a rajongók kiakadtak a címszereplő külseje miatt. Sonic egy kultikus videójáték hőse, a film első változatában mégsem úgy nézett ki, ahogyan a rajongók megszokták. Az eredetihez képest új szemet, fogat és lábat kapott, ami sokak szerint szentségtörés.
Könyvek és képregények mozgóképes adaptációi - Kész őrület van az iparágban!

Könyvek és képregények mozgóképes adaptációi

2019. november 19.
November 4-én debütált az HBO GO-n a Philip Pullman nagy sikerű regényfolyama alapján készült Az Úr sötét anyagai című sorozat. A premier alkalmából az HBO exkluzív sajtóreggelit szervezett, ahol szakértők beszélgettek könyvek és képregények mozgóképes adaptációiról.
Íme a 17. Olasz Filmfesztivál programja

Íme a 17. Olasz Filmfesztivál programja

2019. november 04.
November 6-16 között 14 kortárs olasz filmet láthat a magyar közönség és több alkotóval is találkozhatnak az érdeklődők.
A Jégvarázs karakterei most LEGO formában térnek vissza

A Jégvarázs karakterei most LEGO formában térnek vissza

2019. november 02.
A Disney Jégvarázsból ismert népszerű karakterek most LEGO formában térnek vissza, ezúttal a hamarosan a mozikba érkező Jégvarázs 2. vadonatúj mesebeli világát megelevenítve.
A Pentagon is benne van az új Top Gun filmben

A Pentagon is benne van az új Top Gun filmben

2019. november 02.
A Top Gun: Maverick premierjét eredetileg idén nyárra tervezték, de csak 2020 júliusában kerül bemutatásra a film.
Premier előtti magyar, francia és családi filmekkel indul a Cinema City Filmünnep!

Idén is lesz Cinema City Filmünnep!

2019. október 18.
Október 24. – 27. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 10 filmet premier előtt mutat be, 4 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen 29 film közül választhatnak a mozizni vágyók.
42. Képregénybörze - Véget ér a legrégebben futó Bosszú Angyalai sorozat

Október 13-án lesz a 42. Képregénybörze!

2019. október 10.
Október 13-án, vasárnap kerül megrendezésre a 42. Képregénybörze, amelynek ezúttal a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium (1071 Budapest, Városligeti fasor 17-21.) ad otthont. A Városligettől 2 percnyi sétára található iskola most először biztosítja a helyszín a képregényrajongók éves találkozójához. Az esemény vasárnap 10 órakor nyitja meg kapuit és a belépőjegy ára is jelképes, mindössze 500 forint. A kiadók ezúttal sem fogták vissza magukat, sok különlegességre és újdonságra számíthatnak a rajongók.
Decemberben érkezik az év leghazudozósabb vígjátéka!

Decemberben érkezik az év leghazudozósabb vígjátéka!

2019. szeptember 24.
A Poligamy és Coming Out című filmeket is jegyző Orosz Dénes új, legszélesebb közönségnek szóló komédiája a mai fiatalok párkapcsolati vívódásait dolgozza fel a rendezőre jellemző humoros, könnyed formában. Az év leghazudozósabb vígjátéka december 5-én érkezik a mozikba.
Óriási sikerrel zárult a 2019-es CineFest!

Óriási sikerrel zárult a 2019-es CineFest!

2019. szeptember 23.
Óriási sikerrel zárult szeptember 21-én, szombat este a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. A Művészetek Házában megrendezett ünnepélyes zárógálán részt vettek a filmszakma képviselői, hazai és külföldi alkotók jelenlétében átadták a fesztivál díjait.
George Michael sosem hallott dala is felcsendül a Múlt karácsony című filmben

George Michael sosem hallott dala a Múlt karácsony-ban

2019. szeptember 14.
Még a Wham! együttes énekese volt George Michael, amikor Last Christmas című daluk meghódította a toplistákat. Ennek a dalnak a címét vette kölcsön Múlt karácsony című romantikus vígjáték is, amely természetesen karácsonykor játszódik.
Will Smith Budapesten ünnepli a Gemini Man bemutatóját!

Will Smith Budapesten ünnepli a Gemini Man bemutatóját!

2019. szeptember 11.
Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a GEMINI MAN megjelenése alkalmából.
Csillagok háborúja kiállítás Budapesten!

Csillagok háborúja kiállítás Budapesten!

2019. szeptember 04.
George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A filmláncolat immár több mint 40 éve száguld töretlen sikerrel, generáción átívelő népszerűsége szinte páratlan.