asdf

Lexikon

West Side Story

A Rómeó és Júlia klasszikus alap-sztoriját adaptálta Leonard Bernstein és Stephen Sondheim egy legendás Broadway musicalben, amelynek filmváltozata mind a kritika, mind pedig a közönség körében egy csapásra a musical mûfaj alappillére lett! A West Side Story összesen 10 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezésnek járót is!

Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat

Will Smith, Kevin Kline és Salma Hayek a futurisztikus vadnyugaton küzdenek meg a rájuk leselkedő ellenséggel.

X-Men - A kívülállók

Az X-Men – A kívülállók egy 2000-res fantasztikus akciófilm, az X-Men képregény mutánsainak szereplésével. A film a képregénymegfilmesítési hullám elindítójának tekinthető.

X-Men 2.

Örök veszélyben élnek Xaviér professzor iskolájának mutánsai. Pedig a különleges képességekkel rendelkező majdnem-emberek csupán nemes célok érdekében alkalmazzák természetfeletti tudásukat. Egy borzalmas terrortámadás újra felkorbácsolja a mutánsellenes érzelmeket.

X-Men kezdetek: Farkas

James Logan (Farkas) gyermekkorában fedezte fel, hogy különbözik a többiektől. Később a féltestvérével, Victorral titkos katonai programban vesznek részt. James azonban hamarosan hátat fordít az osztagnak, amivel kivívja a program egyik vezetője, Stryker tábornok ellenszenvét.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Az X-Men-filmek összes legendája együtt kezeskedik azért, hogy a sorozat leglátványosabb és legizgalmasabb része készült el.

X-Men: Az ellenállás vége

X professzor tudja, a másság értékké válhat, ha a mutánsok megtanulják irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket.

X-Men: Az elsők

Most végre megismerhetjük a mutánsok és emberek közti háború fantasztikus történetének első fejezetét.

xXx

Vin Diesel Rob Cohen rendezővel és Neal H. Moritz producerrel karöltve (annak idején közösen készítették el a Halálos irambant) ismét nagy fába vágták a fejszét: az autópályák helyett ezúttal a kémek világában száguldoznak.

Yves Saint Laurent

1957. január, Párizs. A 21 éves Yves Saint Laurent váratlan lehetőséghez jut, a nagynevű divatház alapítója, Christian Dior asszisztense lesz. Amikor pedig a cég már a fiatal tehetség saját tervezésű úgynevezett haute couture-kollekcióját is bemutatja, érthetően azonnal a divatszakma figyelemének középpontjába kerül.

Z világháború

Amikor váratlanul kitör a zombiapokalipszis, Gerry Lane, a visszavonult ENSZ alkalmazott családja védelmének érdekében kutatásba kezd. A világot járja, hogy megtalálja a vírus kiváltó okát és ellenszerét, közben harcolva az idővel és az élőholtakkal. Vajon sikerül neki, mielőtt elpusztul az emberiség?