asdf

Lexikon

Vasember 3.

A történet az ikonikus Marvel Super Hero Iron Man történetén alapszik, ami először 1963-ban, a Tales of Suspense oldalain jelent meg, majd 1968 májusában önálló képregényként is, The Invincible Iron Man címmel. A Marvel legújabb Vasember-filmje Shane Black (Durr, durr és csók) rendezésében, Drew Pearce & Shane Black forgatókönyve alapján készült.

Védd magad!

Sidney Lumet filmje a 80-as évek Amerikájába vezet, ugyanis akkor zajlott az amerikai bíróság történetének leghosszabb maffiapere, amelynek külön érdekessége, hogy a vádlott ügyvéd nélkül védte magát.

Védelmi kód

Feszes tempójú thriller John Cusack főszereplésével.

Végjáték

Osrson Scott Card kultikus sci-fi regényét 1985-ben a legnagyobb nemzetközi elismerést jelentő Hugo-, és Nebula-díjjal jutalmazták. A morális kérdéseket is feszegető, lenyűgöző helyszíneken játszódó izgalmas történetet Gavin Hood rendező vitte vászonra olyan fantasztikus színészekkel a főszerepben, mint Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, és két feltörekvő fiatal tehetség Asa Butterfileld, és a Coen-testvérek filmjében (A félszemű) megismert Hailee Steinfeld.

Végtelen szerelem

Franco Zeffirelli klasszikusának újragondolt változata Gabriella Wilde és Alex Pettyfer főszereplésével.

Verdák

A Toy Story és az Egy bogár élete alkotóinak legújabb fergeteges vígjátékának főszereplői ezúttal igazi dögös verdák!

Vérkötelék

Az Apró kis hazugságok rendezőjének filmje Clive Owen és Mila Kunis főszereplésével.

Vérmesék

Igazi fekete komédia Luc Besson rendezésében, Martin Scorsese producersége alatt egy parádés szereposztással. Robert De Niro a nagymenő maffiózó szerepében brillírozik, partnere Michelle Pfeiffer, aki szemrebbenés nélkül robbantgat, mint Mrs Ex-Maffiafőnök, és Tommy Lee Jones, aki mindent megtesz azért hogy életben tartsa ezt a vérmes famíliát.

Vérturisták

Brit fekete komédia egy lányról, aki rájön, hogy a barátja egy sorozatgyilkos.

Veszélyzóna

A "B13- A bűnös negyed" című francia film remake-je.

Veszett a világ

Barry Gifford azonos című regényéből David Lynch rendezett nagysikerű mozifilmet Nicolas Cage és Laura Dern főszereplésével.