asdf

Lexikon

Utazás Darjeelingbe

Wes Anderson filmjében három testvér (Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman) indul spirituális utazásra Indiában.

Utóélet

A mindentől szorongó Mózes képtelen megfelelni lelkész apja elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes szinte megkönnyebbül: megszűnt a nyomás, ami az egyházi pályára kényszerítette volna őt.

Úton

Közvetlenül apja halála után Sal Paradise, egy feltörekvő New York-i író találkozik Dean Moriarty-val, egy lehengerlő stílusú, elbűvölő ex-szélhámossal, akinek a rendkívül felszabadult és egyben rendkívül vonzó Marylou a felesége...

Utórengés

Chilei horrorfilm Osvát Andrea főszereplésével.

Üvöltés

Az életrajzi alkotás a híres beatköltő, Allen Ginsberg Üvöltés című verse körüli szenzációt, illetve az ellene irányuló botrányos per részleteit dolgozza fel.

Vágy és vezeklés

Joe Wright kosztümös romantikus filmje Keira Knightley és James McAvoy főszereplésével.

Vágyak szerelmesei

A Vágyak szerelmeseit Stuart Blumberg rendezte Blumberg és Matt Winston forgatókönyvéből. A film főszerepeit Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit és a popsztár Alecia Moore (Pink) alakítja.

Vakszerencse

Fantasztikus színészek, egzotikus helyszínek, gazdagság, váratlan fordulatok és nagyon veszélyes játékok – a Vakszerencse magával ragadó és lebilincselő thriller.

Valentin nap

Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

Vámpírakadémia

Richelle Mead bestseller sorozata első kötetének filmadaptációját Mark Waters (Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper’s Penguins), Excsajok szelleme (Ghosts of Girlfriends Past), A Spiderwick krónikák (The Spiderwick Chronicles), Bajos csajok (Mean Girls), Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday)) rendezte, a forgatókönyvet Daniel Waters (Batman visszatér (Batman Returns)) írta.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapestben, ami semmiképpen sem az, amit a dizájnos útikönyvek, vagy esetleg a hazai filmek látképei festenek a városról. Az itteni életet súlyos ellentmondások színezik.