asdf

Új magyar vígjáték készül

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Dyga Zsombor rendezésében új vígjáték készül hazánkban. A készülő produkcióról még nem tudni sokat, egy dolog biztos csak: kanapé lesz benne. Bemutató idén márciusban.

A magyar vígjáték reneszánszát éljük, s e szívderítő folyamat újabb jelentős állomása a Coach Surf. A rendező, Dyga Zsombor definíciója szerint a mozi műfaja: neurotikus vígjáték egy tucat kanapén. A történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, amin azért nem kell csodálkozni, mert sok szereplő kisebb-nagyobb sztorijából áll össze a film - biztos csak a kanapé.

Bár sokszor csalódtun már magyar filmekben, de az előzetese alapján egy igazi vígjátékkal van dolgunk, kicsit sem erőltetett humorra, fiatal, még feltörekvő színészekkel és igaz sztárokkal.

Aki hiányolja a legjobb hazai színészeket a mozikból, az most elégedett lehet, mert a szereplőgárdára nem lehet panaszkodni. Olyan kiválóságok játszanak a Coach Surfben, mint Hámori Gabriella, Anger Zsolt, Balsai Mónika, Nagy Zsolt, Kocsis Gergely, Gyabronka József, Elek Ferenc, Kerekes Vica, Kovács Lehel, Pető Kata, Bartsch Kata, Fullajtár Andrea és Rába Roland.

Oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon