asdf

Valentin-Napra új magyar romantikus vígjáték érkezik

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Valentin-napot új magyar romantikus vígjátékkal ünnepelhetik a mozinézők. Február 13-án kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában Herczeg Attila filmje, a Megdönteni Hajnal Tímeát (12E).

A film egyik különlegessége, hogy először láthatják a hazai nézők magyar film főszerepében Osvárt Andreát, több nagysikerű nemzetközi film sztárját. A karizmatikus színésznő egy boldogságot kereső fotómodellt alakít, aki minden férfi vágyainak megtestesítője.

MegdonteniHajnalTimeat_jelenetfoto (7)

A két férfi főszerepet Simon Kornél (Társas játék, Coming Out) és Szabó Simon (Papírrepülők, Moszkva tér, Hacktion), alakítja. Mellettük a parádés szereposztásban olyan remek színészek tűnnek még fel, mint Lengyel Tamás (Halálkeringő, Munkaügyek), Jordán Adél (Csak szex és más semmi, Isteni műszak) és Kamarás Iván (Üvegtigris 3.) illetve Szandtner Anna (Az ajtó), Hirtling István (Tüskevár, Üvegtigris 3.) és Békés Itala.

MegdonteniHajnalTimeat_jelenetfoto (1)

A film költségvetése 334 millió forint, melyből 233,5 millió forint a Magyar Nemzeti Filmalap támogatása. A fennmaradó rész közvetett állami támogatásból, szponzorációból és a gyártó Focusfox Stúdió önrészéből tevődik össze. A Megdönteni Hajnal Tímeát fő média- támogatója az RTL Klub.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon