asdf

Nézz bele a Legendás állatok titkaiba!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Nem túl merész feltételezés, hogy semmit sem várnak jobban idén a mozirajongók, mint a Harry Potter világ kapuinak újabb megnyílását.

A Legendás álaltok és megfigyelésük visszavezet a Roxfort varázsvilágába, meg J.K. Rowling különleges fantáziájába – és ahogy közeledünk a premierhez, egyre többet tudhatunk meg arról, hogy mi vár ránk. Október 13-án nagyon sokat. Persze elsősorban azok, akik Los Angelesben, Londonban, New Yorkban, Sao Paolóban, Mexikóvárosban vagy Rómában lesznek éppen, de a net segítségével azért akár Magyarországról beleshetünk a film elkészítésének titkaiba.

LegendasAllatok_jelenetfoto_4

Október 13-án magyar idő szerint 21:30-kor a fent említett városok IMAX-mozijaiban addig sosem látott részeket vetítenek a filmből. De ezzel még nem ér véget az este: a vetítés után Londonban a Göthe Salmandert alakító Eddie Redmayne valamint színésztársai: Katherine Waterson, Alison Sudol, Dan Fogler és David Yates rendező, Los Angelesben Colin Farrell és Jon Voight lép a színpadra, hogy a közönség kérdéseire válaszoljon. A kérdések a többi, a különleges akcióban részt vevő moziteremből is érkezhetnek majd. Akik pedig nem jutottak be, vagy más országban vannak éppen, online követhetik a beszélgetést a www.facebook.com/fantasticbeastsmovie oldalon. És utána már csak egy bő hónapot kell várnunk a lényegig.

Legendás álaltok és megfigyelésük/Fantastic Beasts and Where to Find Them - Hazai bemutató: 2016. november 17.

Megosztás facebookon