asdf

Öt filmet terveznek a Legendás állatok-ból

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A rajongók már majd beleőrülnek a kíváncsiságba. A Legendás állatok és megfigyelésük stábja azonban jól őrzi a titkot.

Azon kívül, hogy tudjuk, hogy Harry Potter tankönyvének szerzője, Göthe Salmander főhőse, és a történet 1926-ban muglik, varázslók és boszorkányok között játszódik, nagyon kevés a biztos információ a Harry Potter világába visszavezető új film kapcsán.

LegendasAllatok_jelenetfoto (14)

Pedig már a folytatás is készül. 2018. november végén kerül a mozikba, ismét David Yates (az utolsó 4 HP-film rendezője) irányítja majd a forgatást – és amilyen mázlista, már azt is sejti, hogy miről fog szólni.

"JK Rowling már dolgozik az új forgatókönyvön. Már mutatott is belőle részleteket. Csoda ez a nő, igazi kincs az elképesztő fantáziája." – nyilatkozta Yates.

A hét nagy bejelentése persze az volt, hogy a Harry Potter-világ megteremtőjének szüksége is lesz a fantáziájára: összesen öt filmet fognak forgatni, Göthe Salmander valamint új barátai és legendás állatai főszereplésével, és ezek kétévenként kerülnek a mozikba. Vagyis, ki tudja, végül eljuthatunk egészen odáig, ahonnan mindez egykor elindult: Harry Potter megszületéséig.

Az alábbi videóban J.K. Rowling elmondja, hogy pontosan mi a kapcsolat a Harry Potter és a november 17-én érkező Legendás Állatok és megfigyelésük között, valamint még többet megtudhattok az új film történetéről és karaktereiről!

Legendás állatok és megfigyelésük/Fantastic Beasts and Where to Find Them - Hazai bemutató: 2016. november 17.

Megosztás facebookon