asdf

Eddie Redmayne elárulta titkos vágyát a Legendás állatokkal kapcsolatban

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Megvan Göthe Salmander titka! A lányával akar mozizni. Mármint, igazából nem a legendás állatok messze földön híres szakértője, aki nagy bajba keveredik a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, hanem a színész, aki eljátssza.

Eddie Redmayne-nek nyáron született meg az első lánya, Iris May, és épp a legutóbb, az új Harry Potter-film sajtótájékoztatóján mondta azt, hogy „ebben az a csodás, hogy minden eddig közhelyesnek tűnő szöveg, amit az apaságról hallottam, igaz.”

LegendasAllatok_jelenetfoto (23)

Ráadásul azt is elmesélte, hogy hogyan befolyásolták a fiatalságát az eredeti Potter-filmek, és mennyire várja, hogy most a lányával élje át újra ugyanezt:

eddie-redmayne-baby

"A Harry Potter-filmeket nézve nőttem fel, évente, kétévente, úgy éreztem, fejest ugorhatok egy ismerős, távoli világba. Nagyon otthonos érzés volt. Mintha évente, kétévente bekopogtatna hozzánk J. K. Rowling, és megölelne. Állati jó, hogy most egy következő generációnak lehet ugyanez az élménye. A Legendás állatokból ugyanaz a kedves szellemesség sugárzik, mint a régi Potter-filmekből. Nagyon várom már, hogy a lányommal nézhessem. Remélem, tisztelni fog, hogy játszom benne…"  – nyilatkozta az Oscar-díjas színész. 

Legendás állatok és megfigyelésük/Fantastic Beasts and Where to Find Them - Hazai bemutató: 2016. november 17.

Megosztás facebookon