asdf

Keanu Reeves is a kis képernyő világa felé fordult

Ha már a kultikus filmje, Az ördög ügyvédje is a sorozatok világában él tovább, Keanu Reeves is úgy döntött, hogy megpróbál érvényesülni a kisképernyőn. A karrierje alakulását vizsgálgatva, abszolút érthető a döntése.

Pedig a Mátrix sztárjának nagy jövőt jósoltak Hollywoodban, holott a képességeit ismerve sosem merítette ki a színművész-kategóriát. Igazából nem is volt soha szüksége túl széles színészi repertoárra, hiszen az akcióhős-zsánerben mindig tökéletesen helytállt. A Wachowski-testvérek filmtrilógiája csak megerősítette bennem azt, amit mindig is tudtam: Keanu Reeves nagyon jól és otthonosan mozog az akciójelenetekben, amit többek között olyan filmekben is bizonyított, mint a Féktelenül, Az utca királyai vagy a sokat bírált Constantine - A démonvadász. Sokáig fényesen ívelt felfelé a pályája, tulajdonképpen a nevével bármit el lehetett adni, egészen Amikor megállt a Föld-ig, ami után látványos lejtmenet következett. A tavaly bemutatásra került 47 Ronin lehetett volna az esélye arra, hogy újra visszakapaszkodhasson az A-listás sztárok közé, ám a 175 millió dollárból leforgatott film nagyon csúfosan leszerepelt a pénztáraknál. Ezek után Keanu Reeves előtt is jó néhány produceri ajtó bezárult. Talán az új sorozatával újfent bebizonyíthatja azt, hogy ér még pár millió nézőt a neve.

keanu_reeves-cikk_kep

Egyelőre annyit lehet tudni a Rain c. sorozatról, hogy Keanu Reeves lesz a főszereplője és az egyik producere is, továbbá a történet Barry Eisler könyvsorozatán alapul és műfaját tekintve akciódráma lesz. A projekttel kapcsolatban Keanu Reeves is megszólalt, aki elmondta, hogy nagyon izgatott a sorozattal kapcsolatban, mert ő maga is nagy rajongó Barry Eisler könyveinek. Reméljük, hogy ez a fajta szeretet a színészi játékán is tetten érhető lesz majd. Egyelőre arra nézve még nincsenek információk, hogy melyik csatornán és mikor futhat majd a sorozat.

Megosztás facebookon