asdf

Keanu Reeves brutális kiképzésben vett részt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Keanu Reeves hamarosan újra a menő bérgyilkos, John Wick szerepében akciózik, ezúttal Mátrix-beli színésztársa, Laurence Fishburne oldalán.

A keleti harcművészeti elemekben, stílusosan megkoreografált akciójelenetekben bővelkedő filmben Reeves ezúttal is hozza a tőle megszokott kemény és kifinomult formáját, Fishburne pedig a kegyetlen alvilági vezér szerepében veszi pártfogásába őt. A Mátrix kultikus szereplőinek nagy találkozása a film Los Angeles-i premierjén vált teljessé, ahova Neot és Morpheust Trinity, azaz Carrie-Anne Moss is elkísérte.

john_wick_2_la_premier01A trió 14 év után, a rajongók nagy örömére, - még ha csak egy fotó erejéig is – újra összeállt. „Annyira menő, hogy megint Laurence Fishburne-nel dolgozhattam. Egyik alkalommal, mikor összefutottunk megemlítette mekkora rajongója az első filmnek. Aztán rákérdezett, hogy lesz-e folytatás. A következő héten pedig már a kezében is tartotta a forgatókönyvet. Annyira király érzés volt, hogy együtt állhattunk a kamerák előtt. Remélem a rajongók is élvezni fogják. Történelmi pillanat volt. – nyilatkozta Reeves.

john_wick_2_la_premier02

john_wick_2_la_premier04Az 52 éves Reeves 2014-ben bújt először John Wick, minden idők legkeményebb bérgyilkosának bőrébe. A film a sajtó és a közönség nagy kedvencévé vált, John Wick kultstátusza pedig megkérdőjelezhetetlen lett. Reeves kitartóan készült a folytatásra, 2 és fél hónapig edzett, hogy az autósüldözésekben, a közelharcban és a fegyverhasználatban ezúttal is verhetetlenné váljon.

john_wick_2_keanu

„A felkészülések alatt bármit fegyverré változtattam, ami a kezembe került. Brutál kiképzés volt. Minden, amit látnak majd a vásznon 100% Keanu. Na jó, legyen inkább 90. „ – mesélte nevetve a színész a pörgős akciófilm premierjén.

John Wick: 2. Felvonás további szerepeiben Common, Ruby Rose, Ian McShane, John Leguizamo, Franco Nero, valamint Laurence Fishburne látható február 23-tól a mozikban. 

Megosztás facebookon