asdf

Hivatalos: Jön a John Wick 2.!

Tekintettel arra, hogy mennyire népszerű volt a tavalyi adrenalin fűtötte bosszúálló thriller, a John Wick, elkerülhetetlennek tűnt a folytatás. A Lionsgate megerősítette, hogy elkészül a John Wick 2. része.

john-wick-skipMég februárban pletykálták, hogy folytatást terveznek Keanu Reeves akciófilmjéhez, a John Wick-hez, de most már biztos, és az is, hogy Reeves, mint főhős, David Leitch és Chad Stahelski rendezők és Derek Kolstad forgatókönyvíró is visszatérnek a második részre. John Wick története több mint 78 milliót kaszált (a film 20 millió dollárba került), és a kritikusok is odáig voltak. "Egy ilyen hatalmas rajongói őrület és a kritikusok pozitív fogadtatása után tudtuk, hogy sokkal több van még John Wick történetében" - mondta Jason Constantine, producer. "Nagyon örülünk, hogy Keanu, David és Chad már újra összeállt velünk, és megígérem, hogy a közönség még több izgalmat kap a második alkalommal."

Reeves karrierjének jótt tett John Wick, és a moziba járók is felüdülve jöttek ki a moziból, így még nagyobb a kíváncsiság, hogy mit dobnak össze a folytatásban. Reméljük ütős és kemény lesz, ahogy az első rész.

Megosztás facebookon