asdf

James Cameron mégis beszáll az új Terminátor-ba

Az első két Terminátor-film kultikus rendezője, James Cameron elárulta, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégis részt vesz az új trilógia elkészítésében, afféle tanácsadóként.

Cameron már rég eladta a franchise jogait, de az új tulajdonos, Megan Ellison felkérte, hogy szálljon be a tervezett produkciókba, mert szükség van a kreativitására.

Cameron egy interjújában elárulta, hogy "valamennyire van köze" az újragondoláshoz, méghozzá olyan szinten, hogy ő figyel rá, hogy az új film hű maradjon a régiekhez, azonban a stáblistán nem fog szerepelni a neve.

arnold-schawrzenegger-james-cameron

Cameron azt is elejtette Arnold Schwarzenegger T-800-as karaktere áll a film középpontjában. Továbbá azt sem titkolta, hogy nincs beleszólása a film készítésébe, de örül neki, hogy megfelelő pénzügyi keretek között készül, és hogy a kreatív döntéseket jó személyek hozzák meg.

"Azt mondtam, hogy na jó, meglátjuk - mondta Cameron a Slashfilmnek. - Olyasmiben benne vagyok, hogy állok a függöny mögött és súgok, mint valami udvari tanácsadó a 15. századi Itáliában. Művészileg nem szeretném magam lejáratni, de annak látom értelmét, hogy segítsek abban, hogy az új produkciók szellemisége hű legyen az eredeti Terminátorhoz és Arnold figurájához. (...) De ez nem az én filmem, csak lazán kötődöm hozzá, nem is leszek rajta a stáblistán."

Cameron azt is elárulta, hogy Arnold Schwarzenegger nem csupán ikonikus mellékfigurája lesz az új trilógiának, hanem nagyon jelentős szerep jut neki.

(Terminator: Genesis - hazai bemutató: 2015. június)

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon