asdf

Íme az első képek a Terminátor 5-ből!

A Terminátor: Genesis forgatása javában tart, és végre néhány képkockát mi is kapunk.

A várva várt folytatás első képeit a rendező Alan Taylor tette közzé. A fotókon: Emilia Clarke, Jai Courtney és Arnold Schwarzenegger! terminator-slate-small

terminator_5_00

terminator_5_01

A híres "Visszajövök" mondat a Terminator egyik legnépszerűbb idézete a film történetében. És most végre valóban visszatér Arnold Schwarzenegger, aki az új Terminátorban egy kiborg szerepében fog feltűnniA 66 éves színész a Trónok Harcából ismert Emilia Clarke közös jeleneteit vették fel New Orleans-ban.

terminator_5_02

 Emilia-nak egyébként ez az első komolyabb filmszerepe a Trónok Harca után.terminator_5_03

A sci-fi sorozat sztorija szerint az időutazó robotok visszatérnek a múltba, hogy változassanak a jövőn. Azonban van egy hátrányuk, hiszen a változtatásokkal előidézik az öregedést. Az írók szerint a T-800-as modellek pedig konkrétan azért öregednek, mert a fémvázra felhúzott élőszövetek sejtjei elöregednek. Schwarzenegger ősz hajjal, öreg bőrrel, Emilia Clarke pedig, aki Sarah Connort váltja, barna hajjal szerepel majd a filmben.

„Lesz egy fiatalabb T-800-as modell is, amit a film második felében átprogramoznak. Ez érdekes dolgokat fog majd eredményezni.” – mondta Schwarzenegger az MTV-nek.

Terminátor: Genesis - Bemutató: 2015. július 2.

Megosztás facebookon