asdf

Vicces és nagyon látványos lesz az új Terminátor-film

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
A komor hangvételű Terminator: Megváltás után az ötödik halálosztós film vicces lesz, főleg Arnold Schwarzenegger poénjainak köszönhetően.

A kiszivárgott hírek szerint az idős T-800-as kiborg neveli fel Sarah Connort, aki majd az ellenállás vezetőjének édesanyja lesz, és az apaszerep miatt az ölőgép számos emberi tulajdonságra tesz szert, hiszen képes tanulni. Az egyik humorforrás például állítólag az, hogy a Terminátor gyakran mosolyog és udvariasan azt mondogatja: örülök, hogy megismerhetem, aztán előkapja a géppuskát, és mindent letarol.
terminator_genesys_00További újdonság, hogy a Terminator: Genisysben sokkal több jelenet lesz csontvázszerű robotokkal, azaz endoskeletonokkal, mint eddig bármikor. Számos látványos csatajelenetet komponáltak velük az alkotók, mert az egyik cél az, hogy a trükköknek köszönhetően a film indulhasson a kategória Oscarjáért. Szintén újdonság, hogy a főgonoszt, az újgenerációs T-1000-es Terminátort egy koreai sztár, Byung-hun Lee alakítja, ami újabb bizonyítéka annak, hogy Hollywood határozottan odafigyel az ázsiai közönség igényeire. Legutóbb a Transformers 4 igazolta, hogy az álomgyár építeni igyekszik a hatalmas kínai piacra.

Terminator: Genisys - Hazai bemutató: 2015. július 2.

Megosztás facebookon