asdf

A Terminátor rendezője vitába szállt Schwarzenegger-rel

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
James Cameron rendező nem szereti, ha beleszólnak a dolgába, ezért szabályosan üvöltözött Arnold Schwarzenegger-rel, amikor a színész meg akarta változtatni az egyik mondatát.

terminator-2-judgment-dayA híres "Visszatérek"-ről van szó, ami az első film óta minden Terminátor-filmben elhangzik. Schwarzenegger-nek nem tetszett az a változat, ami a forgatókönyvben volt (I"ll Be Back), és I Will Be Backre akarta változtatni.

gy gondoltam, hogy egy gép szájából ez a hosszabb verzió sokkal félelmetesebben hangzik. Jim viszont mindig kiborul, ha valaki változtatni akar valamit azon, amit ő elgondolt. Elkezdtünk vitatkozni, mindegyikünk mondta a magáét, és a végén Jim rámüvöltött: mi áll a rohadt forgatókönyvben?! Mondtam, hogy I'll Be Back, mire ő: nohát, ez lesz a filmben is." - mesélte Arnie legutóbbi interjújában. Arnie egyébként nem volt kifejezetten szószátyár az első Terminátorban, mert csak 18 mondatot írtak neki, így kevesebb mint 100 szó hagyta el a száját.

A Visszatérek-poénról már most tudhatjuk az előzetesnek köszönhetően, mikor és kinek mondja Schwarzenegger a hamarosan látható új Terminátor-filmben: mielőtt kiugorna a helikopterből, hogy nekicsapódjon a másiknak, az elképedt Sarah Connornak (Emilia Clarke) tesz ilyen ígéretet.arni_terminator_

Terminator: Genisys - Hazai bemutató: 2015. július 2.

Megosztás facebookon