asdf

Helen Mirren vette el Liam Neeson szüzességét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Liam Neeson, alias Bryan Mills az Elrabolva-sorozat befejező részében kiveri a biztosítékot minden fronton: miközben puszta kézzel teríti le a feldühödött rosszfiúkat, a zsaruk is a nyomában loholnak és egész Los Angelest felforgatják a profi ex-ügynök után, aki most egy elég kényes helyzettel találja szembe magát.

Liam Neeson nem csak a közelharcbeli tudását csillogtatja meg ismét az Elrabolva 3.-ban (16), és csak ámulunk, hogy 62 évesen hogy lehet valaki ennyire formában, de szuperlátványos autós üldözésekből is kiveszi a részét. Egyik pillanatban még egy felrobbanó rendőrautóból menekül meg, a következőben meg már egy szakadék mélyéről néz vissza az alvilági rosszfiúkra. De gondolta volna bárki is, hogy a világ egyik legmenőbb akciósztárja csak 30 éves korában szerezte meg a jogsiját?mirren_neesonAz egyik amerikai talk-show műsorában Neeson elmesélte, hogy Helen Mirren egy forgatáson vette el vezetői-szűzességét: „Tőle vettem az első órámat.” – árulta el a színész a műsorban.liamneeson_taken„Helen és én nagyon közel kerültünk egymáshoz, mikor is az egyik forgatási nap után csak annyit mondott nekem ’Vigyél haza!’ Kicsit értetlenül álltam a dolog előtt… Vajon ennyire rámenős, vagy ennyire bénának tartja, hogy nincs jogsim? De végülis csak rávett, hogy beüljek a volán mögé, és aztán gyorsan össze is költöztünk.”

Erre a műsor vezetője azzal kontrázott viccesen, hogy Mirren biztos azért akarta annyira, hogy Neeson megtanuljon vezetni, mert az ír színészben már akkor látta a világ egyik legmenőbb akciósztárját. És bár Mirren fejében tuti, hogy más gondolatok jártak aznap este, a 62 éves sztár mostanra elég ügyesen belejött a dologba: menő sportkocsikkal száguldozik, és most a szélesvásznon is bizonyítja minden rajongójának, hogy mennyire profin csinálja. Ezt is. Bryan Mills visszatért a mozikba, és elszántabb, mint valaha!

Megosztás facebookon