asdf

Liam Neeson feltűnhet a Megjött apuci 3-ban?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Sikerrel fut az amerikai mozikban a Megjött apuci 2. című vígjáték, amelyben az első részben megismert két vetélkedő apucihoz – Mark Wahlberg, Will Ferrell – csatlakoznak a nagypapák is, akiket Mel Gibson és John Lithgow alakítanak.
A filmben Liam Neeson is megszólal egy fiktív akciófilm narrátoraként. Ezzel kapcsolatban tett érdekes kijelentést Mark Wahlberg, aki a film egyik producere is. Az év legjobban fizetett színésze azt találta mondani egy interjúban, hogy szívesen látná Neeson-t a Megjött apuci 3-ban. A kijelentést nyilván poénnak szánta, de sok poénból lett már Hollywoodban folytatás, ezért felkészülhetünk arra, hogy a diszfunkcionális család két év múlva visszatér, Neesonnal kiegészítve.
megjott-apuci-2-jelenet-03
Sokan felkapták a fejüket arra, hogy Mel Gibson fősodorbeli családi vígjátékban szerepel. A kétszeres Oscar-díjas színész-rendező hosszú évekig számkivetett volt Hollywoodban, miután többször is rasszista kijelentéseket tett. Rehabilitációja már megkezdődött azzal, hogy Oscarra jelölték A fegyvertelen katona rendezéséért, az igazi visszatérést azonban a Megjött apuci 2. jelenti. Úgy látszik, a rosszfiú bocsánatot nyert.


Megjött apuci 2. /Daddy's Home 2 – Hazai bemutató: 2017. december 7.
Megosztás facebookon