asdf

Mel Gibson lesz az apja Mark Wahlberg-nek!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Nemrég született meg Mel Gibson kilencedik gyermeke. A kis Lars most 3 hónapos, édesanyja a sztár fiatal barátnője, Rosalind Ross. Gibson-nak azonban lett egy tizedik kisfia is: Mark Wahlberg.
A Megjött apuci 2.-ben ugyanis Mel Gibson alakítja Mark Wahlberg apját, annak ellenére, hogy csupán 16 év van közöttük. Gibson szerint azért jó, ha az embernek folyton gyerekei születnek, mert fiatal tud maradni, és mindig a kicsik szemével láthatja a világot, ami különleges perspektíva. Tizedik gyermekének, vagyis Wahlberg-nek ennek folytán rengeteg apai jótanácsot ad a forgatáson. Wahlberg-nek főleg a 13 éves lánya miatt fő a feje, aki erősen kamaszodik, ennek minden bújával-bajával. „Jól el tudom igazítani e téren, volt már egy csomó kamaszgyerekem” – mondta Gibson az Entertainment Tonightnak adott interjújában.
megjott-apuci-2-jelenet-01
megjott-apuci-2-jelenet-02
A Megjött apuci 2. a jól bevált fogással él: a folytatásban rátesznek még egy lapáttal. Mark Wahlberg és Will Ferrell továbbra is rivalizál mint nevelőapa és vér szerinti apa, de elhatározzák, hogy elássák a csatabárdot, hogy tökéletes karácsonyt hozzank össze a gyerekeknek. Igen ám, de betoppan a két nagyapa, a macsó Mel Gibson és a hiperérzékeny John Lithgow, és idilli karácsonyi hangulat helyett a duplájára a nő a feszültség.

Megjött apuci 2./Daddy's Home 2. – Hazai bemutató: 2017. november

 

Megosztás facebookon