asdf

Ádáz csókcsata a Megjött apuci 2. forgatásán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
December 7-én kerül a hazai mozikba a Megjött Apuci folytatása, amiben Mark Wahlberg-hez és Will Ferrell-hez csatlakoznak a nagypapák is, akiket Mel Gibson és John Lithgow alakítanak.
Harmincszor kellett csókot váltania John Lithgow-nak és Will Ferrell-nek a Megjött apuci 2. forgatásán, és ez mindkét veterán színészt erősen megviselte. A filmben Lithgow a nagypapát játssza, aki karácsonykor eljön meglátogatni fia (Ferrell) családját, és a reptéren szenvedélyes csókban forrnak össze. A pusszantás azonban elsőre nem jött össze, sőt másodszorra sem, aztán harmadszorra meg pláne nem, ezért kellett harmincszor elpróbálni a jelenetet. A baj csak az volt, hogy a felvételnél jelen voltak Ferrell gyerekei is, akik nem tudták mire vélni, hogy apukájuk egy hetven feletti kollégát csókolgat.
megjöttapuci2_csokos
„A gyerekeimnek leesett az álla, és beletelt egy kis időbe, amíg elmagyaráztam, hogy itt apa-fia gyengédségről van szó, és különben is filmet forgatunk, szóval nyugi” – mesélte a színész. Ezzel szemben a főszereplő Mark Wahlberg négy gyereke közül egyik sem volt hajlandó elmenni a bemutatóra. „A végén már pénzt is ajánlottam nekik, de a srácok annyira kerülik a nyilvánosságot, hogy semmi nem hatott” – mondta a színész a Graham Norton Show-ban.

A Megjött apuci 2. rátesz egy lapáttal az előző, nagy sikerű filmre: karácsonykor látogatóba jönnek a nagyapák – John Lithgow mellett a macsó Mel Gibson –, és az átmeneti béke után ismét elszabadul a pokol a diszfunkcionális családban.
Megjött apuci 2. /Daddy's Home 2 – Hazai bemutató: 2017. december 7.
Megosztás facebookon