asdf

Liam Neeson kasszát robbantott!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Bryan Mills-re, azaz Liam Neeson-ra tapadnak a nézők! Négy nap alatt máris több mint 100 ezer néző váltott jegyet az Elrabolva széria utolsó részére.

A szombati munkanap sem tántorította el Bryan Mills lelkes rajongóit, és a film közel dupla annyi nézőt vonzott a mozikba a nyitóhétvégén, mint a 2. rész bemutatásánál - a Moziünnep keretein belül, féláras mozijegyekkel. Most mindössze 4 nap alatt az Elrabolva 3. (16) máris átlépte a százezer nézőt: 103 454 mozilátogató váltott rá jegyet csütörtöktől vasárnapig. Hazánkban az elmúlt egy évben ennél nagyobb számban, csak a Hobbit trilógia záródarabjára váltottak többen jegyet az első hétvégén.

taken3_00A 2012-es bemutató bevételi eredményeit pedig majdnem megtriplázta az ex-ügynök az utolsó bevetéssel: 143 684 631 forint bevételt termelt a honi pénztárakban az Elrabolva 3., amivel természetesen egyből a toplista élére repítette a filmet. És bár a tengerentúlon is a toplista élén végzett a film több mint 40 millió dolláros bevétellel, de a magyarországihoz hasonló bravúros teljesítményhez nem hasonlítható az amerikai siker.

Neeson ezzel határozottan bizonyította, hogy 60 felett is imádják a nézők, és hiába lépett abba a korba, mikor a színészek már azon aggodalmaskodnak, hogy vajon milyen szerepekkel keresik meg őket, számára még nem jött el a nyugdíjazás időszaka. Liam Neeson, alias Bryan Mills tökös karaktere egy olyan világban oszt igazságot, ahol nem számítanak a szabályok, csak egyetlen dolog vezérli az egykori ügynököt, hogy megmentse a számára legfontosabb személyt. A bosszúra szomjas feldühödött apát senki és semmi nem állíthatja meg. Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker főszereplésével készült Elrabolva 3. a mozikban.

Megosztás facebookon