asdf

Harcjelenet a Hercules-ből

  • Szerző: P. Kristóf
Hazánkban forog Dwayne Johnson főszereplésével a Hercules: The Thracian Wars című kalandfilm. A rengeteg jelmezes kép mellett most egy csatajelenetet is láthatunk.

Az Óbudán lelkesen kondizó Dwayne Johnson folyamatosan posztol képeket az edzéseiről és a Hercules című legújabb filmje forgatásáról. A korábbi jelmezes képek után ezúttal egy csatajelenetről tett közzé egy képet a rajongóinak. A nagyszabású harc fontos szerepet tölt be a jövő nyáron mozikba kerülő produkció cselkeményében, mely a Herkules mítoszt dolgozza fel, azonban a csodás elemek nélkül.

A címszereplőt alakító The Rock nagyon lelkes a filmmel kapcsolatban: „A Hercules egy olyan projekt, amelyet már egy évtizede próbálok megvalósítani… Az én mozis hőseim Arnold Schwarzenegger mint Conan, Harrison Ford mint Indiana Jones, és Hercules. Igazából Hercules a világ első szuperhőse.”  

A film magyar vonatkozása nem merül ki abban, hogy hazánkban forgatják, a sztármodell, Palvin Barbi, és Andy Vajna felesége, Tímea is kapott egy kisebb szerepet. A legendás magyar producer neje azt nyilatkozta a Borsnak: Voltunk kint a forgatáson, és nagyon tetszett. Találkozhattam Irina Sajkkal is, gyönyörű nő. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim.”


A rendező Brett Ratner (Csúcsformában), míg a főbb szerepekben a Szikla mellett Rufus Sewell, Irina Sajk, Ian McShane, Joseph Fiennes és John Hurt lesz látható. A premier dátuma 2014. július 25.

hercules

Megosztás facebookon