asdf

Hercules tovább izgatja a rajongókat

  • Szerző: P. Kristóf
Annyi kép után Dwayne Johnson megint újabb jeleneteket oszt meg rajongóival a hazánkban forgó Hercules: Thracian Wars forgatásáról.

Az amerikai sztár pénteken twitter oldalán jelentette be, hogy befejezte a Hercules: Thracian Wars című filmje forgatását. Természetesen ezúttal sem érte be csupán a szöveggel, újabb képeket tett közzé rajongói számára, melyeket galériánkban tekinthettek meg a korábbiakkal egyetemben.

A film 2014. július 25-én kerül a mozikba és a Csúcsformában trilógiát is készítő Brett Ratner rendezte. Az egykori pankrátor, Dwayne Johnson nem az egyedüli sztárja a produkciónak, olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Joseph Fiennes, John Hurt, Rufus Sewell, Ian McShane vagy Peter Mullen, de több magyar is feltűnik majd benne, többek között a sztármodell Palvin Barbi és Andy Vajna újdonsült felesége, Palácsik Tímea.

A film az azonos című képregény alapján készült és a mitológiai hős mindenki által ismert története utáni időszakot dolgozza fel. Ebben az elképzelésben Hercules és zsoldosai a legendás 12 hőstett után aranyért árulják szolgálataikat az ókori Görögországban. Amikor Trákia királya felkéri őket, hogy szálljanak szembe a félelmetes hadúrral, főhősünknek rá kell jönnie, hogy a győzelem és dicsőség érdekében újra azzá kell vállnia, aki egykor volt, a legyőzhetetlen hőssé, Herculessé.

Hercules forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 
Megosztás facebookon