asdf

Megérkezett a Hercules első plakátja

  • Szerző: P. Kristóf
Végre megérkezett a hazánkban forgatott Dwayne Johnson-féle új Hercules film első plakátja.

Dwayne Johnson, aki legújabb filmjének forgatására hazánkba költözött, végre megosztotta velünk a Hercules című mozi első hivatalos plakátját Twitter oldalán, de azt is elárulta, hogy az előzetes is megérkezik még ma. 

hercules

A film az azonos című képregény alapján készült és a mitológiai hős mindenki által ismert története utáni időszakot dolgozza fel. Ebben az elképzelésben Hercules és zsoldosai a legendás 12 hőstett után aranyért árulják szolgálataikat az ókori Görögországban. Amikor Trákia királya felkéri őket, hogy szálljanak szembe a félelmetes hadúrral, főhősünknek rá kell jönnie, hogy a győzelem és dicsőség érdekében újra azzá kell vállnia, aki egykor volt, a legyőzhetetlen hőssé, Herculessé.

A filmet a Csúcsformában trilógiát is készítő Brett Ratner rendezte. Az egykori pankrátor, Dwayne Johnson nem az egyedüli sztárja a produkciónak, olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Joseph FiennesJohn HurtRufus SewellIan McShanevagy Peter Mullen, de több magyar is feltűnik majd benne, többek között a sztármodell Palvin Barbi és Andy Vajna újdonsült felesége, Palácsik Tímea.

Hercules: Hazai bemutató: 2014. július 24.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon