asdf

Joseph Fiennes és John Hurt a Herculesben

  • Szerző: P. Kristóf
Dwayne Johnson újabb képpel lepte meg rajongóit a hazánkban forgó Hercules: Thracian Wars című film forgatásáról.

Láthattuk már korábban a Sziklát Herculesként, a díszleteket és tegnap egy csatajelenetet is közzétett. Most a korábbiakkal ellentétben a készülő film két másik fontos szereplőjéről posztolt képet. Ezen először látható kosztümében a trák királyt alakító John Hurt és Joseph Fiennes, aki Eurystheus bőrébe bújik. 

"Oscar-díj és BAFTA. Megtiszteltetés ilyen zseniális színészekkel dolgozni, mint John Hurt és Joseph Fiennes." - írta a kép alá Dwayne Johnson.

A Magyarországon forgatott Hercules: Thracian Wars rendezője Brett Ratner, aki korábban például a Csúcsformában trilógiát vagy legutoljára a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című vígjátékot készítette. A szereplők között olyan neveket láthatunk, mint a pankrátorként híressé váló, majd színészetre váltó Dwayne Johnson, az Oscar-díjra jelölt John Hurt, a BAFTA-díjra jelölt Joseph Fiennes, a szintén BAFTA-díjra jelölt Rufus Sewell, a Golden Globe-díjas Ian McShane, vagy az orosz szupermodell, Irina Shayk. Kisebb szerepebnen láthatjuk majd Andy Vajna ujdonsült feleségét és a magyar sztármodellt, Palvin Barbit is, így a forgatás helyszíne nem az egyetlen, ami hazánkhoz köti a produkciót.

A történet a görög félisten jól ismert 12 hőstette után játszódik, amikor a múltjától üldözve Hercules zsoldosnak áll. Öt társával együtt járja az ókori Görögországot, hogy szolgálatait és hírnevét aranyra váltsa. Amikor Trákia királya megkéri, hogy győzze le a kegyetlen és rémisztő hadurat, rá kell jönnie, hogy egyetlen esélye, ha újra azzá a hőssé válik, aki egykor volt.

A film 2014. július 25-én kerül mozikba. Addig is folyamatosan kapjátok tőlünk a forgatásról készült képeket és a kiszivárgó információkat!

Hercules forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 
Megosztás facebookon