asdf

Christian Bale újabb tanácsai Ben Affleck-nek

  • Szerző: P. Kristóf
Christian Bale legutóbbi interjúja után ismét Batman szerepéről beszélt és ismét adott egy jó tanácsot Ben Affleck-nek.

Az MTV interjúján az angol színész ezúttal a sokak által kritizált és parodizált Batman hangjáról beszélt:

"Odamentem. Rám rakták Val Kilmer jelmezét. Még csak nem is illett rám rendesen, ott álltam benne és teljesen hülyének éreztem magam. Milyen ember mászkál össze-vissza denevérnek öltözve? Aztán majd azt mondja: 'Hello, hogy vagy? Ne is foglalkozz vele, hogy denevérnek öltöztem.' Persze eredetileg ez lett volna a dolga. Nézd meg a fickó életét és azt a rengeteg fájdalmat, amin keresztülment. Úgy éreztem, hogy ezt nem tudom normális hanggal végig csinálni. Vadállattá kell válnom, hogy el tudjam ezt adni magamnak. Aztán este hazamentem a feleségemhez, aki megkérdezte hogy ment. Elmondtam neki és megmutattam neki a hangot. 'Ezt nagyon elb*sztad, nem?' - válaszolta erre. Hálistennek azonban tetszett nekik."

Bale Affleck

A népszerű szuperhős hangjának kapcsán Bale egy jó tanáccsal is ellátta Ben Affleck-et, aki legközelebb Batman jelmezébe bújik:

"Ez a hang nem jó mindenkinek. Ben valószínűleg a saját módján fogja ezt csinálni, de számomra ez volt az egyetlen lehetőség, hogy ráérezzek a szerepre és igazolni tudjam a denevér jelmez viselését. Máskülönben csupán egy hitetlen ütődött lenne. Így is az, de a saját őrületének módján."

Affleck Az acélember folytatásában, a Batman vs Supermen című alkotásban ölti magára Gotham City védelmezőjének jelmezét. A film 2015. július 17-én érkezik majd a mozikba.

Megosztás facebookon