asdf

Christian Bale újra Batman bőrébe bújik?

Az Igazság Ligája film szereplőit találgatások övezték, hogy vajon ki fogja játszani a karaktereket és ki lesz a producere. Az Acélemberben szereplő Henry Cavill fogja alakítani Supermant, Ryan Reynolds pedig visszatér a Zöld Lámpásban megismert Hal Jordan szerepébe. A további hősök Batman, Wonder Woman, Flash, a marsi fejvadász és Aquaman.

justice_league

A sztori pedig egy 1980-as képregény alapján készül, melyben Darkseid el akartja pusztítani a Földet hogy szülőbolygója, az Apokolips kerüljön a helyére. A forgatókönyv megírásában Zack Snyder is folyamatos segítséget nyújt, főképp Superman karakterét illetően.

Alfred Pennyworth és Lois Lane is helyet kapnak a filmben, remélhetőleg Michael Caine és Amy Adams alakításában tűnnek fel. Egy korábbi hír szerint Batman-t Joseph Gordon-Levitt fogja játszani.

bale_batman

Christian Bale azt nyilatkozta, hogy ha Nolan előáll egy olyan sztorival, amit érdemes elmesélni, akkor szívesen felölti újra a denevérjelmezt. Hollywood stúdiója, a Warner-nek nagy durranásra kell készülnie, hiszen a Disney 2015-ben Bosszúállók 2-vel és Star Wars: VII. résszel is támad. 

Ha Latino-Review információ igaznak bizonyulnak, hatalmas lépés történt Az Igazság Ligája filmmel kapcsolatban, ugyanis Christopher Nolan és Christian Bale tárgyalásban van a filmben történő részvétel kapcsán. Nolan producere és egyben szupervizora lehet, míg Christian Bale-t elvileg jól ismert szerepében, Batmanként szeretnék visszahozni a történetbe. Bár továbbra is rengeteg múlik Az acélember fogadtatásán, Nolan és Bale bevonásával a film tényleg komoly kihívója lehet a Marvel Bosszúállók-nak, amely 1.5 milliárdos bevételével könnyedén tartja a “legjobb szuperhős film” címet.

Megosztás facebookon