asdf

Batman vs. Superman: Első kép a Batmobilról

Zack Snyder rendező Twitter oldalán tette közzé az első fotót a Batman vs. Superman forgatásáról, melyen nem más látható, mint maga a Batmobil.

Megérkezett az első hivatalos fénykép a Batman vs. Superman című produkcióból, melyet maga a film rendezője, Zack Snyder posztolt ki Twitter oldalára. A képen a letakart Batmobil látható, melynek degyelőre csupán a formáját, méreteit és hátsó kerekeit lehet kivenni, de állítólag ma az egész járgányt leleplezi.

bvs

"Itt lenne az ideje, hogy lerántsuk a leplet... Talán holnap?" - írta a film rendezője a kép alá. Ezzel egyetemben azt is megtudhattuk, hogy a film forgatása bármikor megkezdődhet és mostantól egyre több infót kaphatunk majd a filmről. Ezt a feltételezést erősíti meg Gal Gadot is, aki Csodanő szerepét kapta a filmben, ugyanis a rendezővel párhuzamosan ő is posztolt egy üzenetet rajongóinak, egy saját magát ábrázoló kép kíséretében.

gal gadot

"Sűrű, sűrű hét. Mindenkinek legyen CSODÁlatos hete. Csókok." - írta a színésznő Facebook oldalán. Már régóta kering a hír, hogy amint elkezdődik a forgatás, megláthatjuk Ben Affleck és Gadot jelmezét, hiszen Az acélember esetében is ez történt Henry Cavill-lel. Arengeteg teendőre hivatkozó színésznő, valamint a Csoda szó kiemelése pedig kifejezetten arra utal, hogy a héten elkezdődik a forgatás és végre láthatunk is majd valamit.

Batman vs. Superman - Bemutató: 2016. május 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon