asdf

Batman és Superman csak 2016-ban csap össze

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
A Batman vs. Superman korábban jövő nyárra tervezett bemutatója a rajongók legnagyobb sajnálatára majdnem egy évet csúszik.
Batman nem siet, hogy összemérje erejét Supermannel. Az egyelőre még cím nélküli, de máris hatalmas várakozás övezte Warner Bros. szuperprodukció, melyben szembekerül egymással a két hős eredetileg jövő nyáron került volna a mozikba. Ám a héten bejelentették, hogy Zack Snyder rendezése csupán 2016 májusában kerül a nézők elé.
 Batman vs. Superman ic
 
"A történet bonyolult képi világa nem alkotható meg kapkodva." – nyilatkozták a stúdió illetékesei. Ez az oka annak is, hogy maga a forgatás is kicsit később, csupán az idén nyáron kezdődik. A film számára kijelölt időpontban azonban mégsem maradnak szemkápráztató akció nélkül a mozinézők: 2015 júliusában lesz a premierje az új Pán Péter-kalandnak, melyet a Vágy és vezeklés és a Hanna – Gyilkos természet rendezője, John Wright készít. A film történetét még homály fedi, de az ígéretek alapján nem csak nagyon modern, látványos és izgalmas lesz, hanem a sztori is sok váratlan fordulatot fog tartogatni.
 
A Batman/Superman filmet biztosan az is bonyolítja, hogy nemcsak két hős lesz benne: felbukkan mellettük Wonder Woman is, akit Gal Gadot alakít majd. 
 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

 
 
 
Megosztás facebookon